Added a HWIC-AP-G-A= to a 1841 but no interface.

Answered Question

I just added a HWIC-AP-G-A= to my 1841 running c1841-advipservicesk9-mz.124-12 but I'm not getting a dot11radio interface. Any ideas?

I have this problem too.
0 votes
Correct Answer by rob.huffman about 9 years 7 months ago

Hi Bob,

Here is a clip from Ben's (from Cisco) excellent post (he knows more about this than I ever will :)

Yes, the HWIC-AP is supported with the 1841, but you must be running a 12.4T IOS image (in addition to the correct feature set). I'd suggest 12.4(11)T with Adv. Security or Adv. IP Services Feature Set. Make sure you meet the minimum memory requirements as well.

Your next best option would be 12.4(9)T2 with either Adv. Security or Adv. IP Services Feature Set.

Hope this helps!

Rob

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 5 (1 ratings)
Loading.
Correct Answer
rob.huffman Sun, 02/04/2007 - 06:47

Hi Bob,

Here is a clip from Ben's (from Cisco) excellent post (he knows more about this than I ever will :)

Yes, the HWIC-AP is supported with the 1841, but you must be running a 12.4T IOS image (in addition to the correct feature set). I'd suggest 12.4(11)T with Adv. Security or Adv. IP Services Feature Set. Make sure you meet the minimum memory requirements as well.

Your next best option would be 12.4(9)T2 with either Adv. Security or Adv. IP Services Feature Set.

Hope this helps!

Rob

Rob,

That was it! Thanks a bunch. I only had 32 meg flash and the OS you suggested wouldn't fit so I took a chance and ran up to the local Office Max to see if they had any closeout 128MB cards (theier site showed that they didn't carry it anymore). Bingo, they had 3! Just had to format it to FAT and all is good. Thanks so much for the support!

Actions

This Discussion

 

 

Trending Topics: Other Wireless Mobility

client could not be authenticated
Network Analysis Module (NAM) Products
Cisco 6500 nam
reason 440 driver failure
Cisco password cracker
Cisco Wireless mode