1800 + Wireless

Unanswered Question
Feb 6th, 2007

Hello,

I have configured the 1800 wireless interface however nobody can connect to the SSID.

Any ideas,

Below you can find the config:

aaa new-model

!

!

aaa authentication login default local

!

aaa session-id common

!

resource policy

!

!

!

ip cef

no ip dhcp use vrf connected

ip dhcp excluded-address 10.40.1.1 10.40.1.50

!

ip dhcp pool LAN

network 10.40.1.0 255.255.255.0

default-router 10.40.1.1

dns-server 10.10.3.22 10.10.3.23

!

!

!

bridge irb

!

!

!

interface FastEthernet0

description FW_OUT

no ip address

load-interval 30

duplex auto

speed auto

pppoe enable

pppoe-client dial-pool-number 1

no cdp enable

!

interface FastEthernet1

no ip address

shutdown

duplex auto

speed auto

!

interface FastEthernet2

spanning-tree portfast

!

interface FastEthernet3

spanning-tree portfast

!

interface FastEthernet4

spanning-tree portfast

!

interface FastEthernet5

spanning-tree portfast

!

interface FastEthernet6

spanning-tree portfast

!

interface FastEthernet7

spanning-tree portfast

!

interface FastEthernet8

spanning-tree portfast

!

interface FastEthernet9

spanning-tree portfast

!

interface Dot11Radio0

no ip address

!

encryption vlan 1 mode ciphers tkip

!

ssid test

vlan 1

authentication open

authentication key-management wpa

wpa-psk ascii 7 test

!

speed basic-1.0 2.0 5.5 6.0 9.0 11.0 12.0 18.0 24.0 36.0 48.0 54.0

rts threshold 2312

channel 2462

station-role root

no dot11 extension aironet

!

interface Dot11Radio0.1

encapsulation dot1Q 1 native

no snmp trap link-status

no cdp enable

bridge-group 1

bridge-group 1 subscriber-loop-control

bridge-group 1 spanning-disabled

bridge-group 1 block-unknown-source

no bridge-group 1 source-learning

no bridge-group 1 unicast-flooding

!

interface Dot11Radio1

no ip address

shutdown

speed basic-6.0 9.0 12.0 18.0 24.0 36.0 48.0 54.0

station-role root

!

interface Vlan1

description FW_Inside

ip address 10.20.30.1 255.255.255.0

ip nat inside

ip virtual-reassembly

ip tcp adjust-mss 1452

!

interface Async1

no ip address

encapsulation slip

shutdown

!

interface Dialer1

ip address negotiated

ip mtu 1492

ip nat outside

ip virtual-reassembly

encapsulation ppp

load-interval 30

dialer pool 1

no cdp enable

ppp chap hostname test

ppp chap password 7 test

!

interface BVI1

ip address 10.40.1.1 255.255.255.0

!

ip route 0.0.0.0 0.0.0.0 Dialer1

!

!

no ip http server

no ip http secure-server

ip nat inside source list 100 interface Dialer1 overload

!

access-list 100 permit ip 10.40.1.0 0.0.0.255 any

!

!

!

!

!

!

control-plane

!

bridge 1 route ip

I have this problem too.
0 votes
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.

Actions

This Discussion