Archive Management Jobs Failed

Unanswered Question
Feb 7th, 2007

Good momrning,

I have launch immediate archive from RME.

But, my "Archive Management Jobs" sucks in "Failed mode" most of my devices are partially successful and no one are ok.

Many thanks in advance

Olivier

Here is the status of my Collection status home page ????

Collection Status

Operation Devices : Status

Inventory 90 : Success

11 : Failed

--------------------------------------------------------------------------------

Config Archive 0 : Success

17 : Failed

84 : Partially Successful

91 : Out-of-Sync

I have this problem too.
0 votes
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
ogor Wed, 02/07/2007 - 01:56

Resource Manager Essentials Home

Auto Refresh Version : 4.0.5 Last Updated: 07 Feb 2007, 10:55:54 WAT

Device Management Status

Device State Number of Devices

Normal 101

Pending 0

Pre-deployed 0

Suspended 0

Alias 0

Conflicting 0

Total Number of Devices 101

Collection Status

Operation Devices : Status

Inventory 90 : Success

11 : Failed

--------------------------------------------------------------------------------

Config Archive 0 : Success

17 : Failed

84 : Partially Successful

91 : Out-of-Sync

Recently Completed Jobs

Job Id Job Type Status Description Completed At

1013 CDA Failure LAN/WAN TEP CG Feb 07 2007 10:49:39

1014 Inventory Collection Failure LAN/WAN TEP CG Feb 07 2007 10:48:12

1010 ArchiveMgmt Failure Sync Archive Feb 07 2007 10:30:44

1012 ArchiveMgmt Failure LAN PKR Feb 07 2007 10:30:00

1009 ArchiveMgmt Failure LAN BI Feb 07 2007 10:28:09

More..

24 Hour Syslog Severity Summary

Operation Status

Emergencies 0

Alerts 0

Critical 0

24 Hour Changes

Operation Status

Inventory Change 88

Config Change 78

andreas.larsen@... Wed, 02/07/2007 - 05:27

Why do they fail what is the error reason to why the fail ? Network access, failure to logon to the machine etc?

ogor Wed, 02/07/2007 - 08:15

Hello,

Here is the description i can see in RME after doing sync Archive:

CM0208 User not authorised to perform operations on device

CM0002: Could not archive config Cause: Device may not be reachable, may be in suspended state or credentials may be incorrect. Action: Verify that device is managed, credentials are correct and file system has correct permissions. Increase timeout value, if required.

I am also unable to look at raw configs or do a comparison between running and startup configs in RME. I keep getting an error message CM0208 User not authorized to perform operations on device.

I tried increasing timeout (snmp, telnet and tftp), credentials are OK. i tried also to delete and rediscover the devices (adding all devices manually) but no luck.

Any thoughts?

Thanks

Actions

This Discussion