WCCP on ASA & traffic between physical interfaces on ASA

Unanswered Question
Feb 12th, 2007

Hello,

I am trying to get WCCP working on the ASA for WAAS implementation. Here is a simple snapshot of my config:

Eth 0/0 : Outside (to internet)

Eth 0/1 : Vlan1 (20.20.0.0/16) (trunk port to remote office LAN)

Eth 0/1.211 : Vlan211 (20.21.10.0/24)

Eth 0/1.212 : Vlan212 (20.21.20.0/24)

Eth 0/1.220 : Vlan220 (20.22.0.0/16)

Eth 0/2 : WAAS (20.21.30.0/24)

I have the site to site tunnel working. I can ping the WAAS device from the other end of the tunnel but I cannot ping it from the 20.20.0.0/16 network. I have enabled traffic between interfaces on same security level as WAAS and LAN have same security.

I get this error message:

3 Feb 12 2007 17:54:05 305006 20.20.10.101 portmap translation creation failed for icmp src WAAS:20.21.30.230 dst LAN:20.20.10.101 (type 8, code 0)

How can I fix this?

My second question is regarding WCCP on ASA. Here is the WCCP part of the config I have:

wccp 61 redirect-list WCCP_To_LAN

wccp 62 redirect-list WCCP_To_WAN

wccp interface outside 62 redirect in

wccp interface LAN 61 redirect in

access-list WCCP_To_LAN extended permit ip any 20.20.0.0 255.252.0.0

access-list WCCP_To_WAN extended permit ip 20.20.0.0 255.252.0.0 any

I am not seeing any packets being redirected to the WAE. I once changed the access lists to 'any any' and I saw some packets but I couldn't ping or telnet to the remote site. Could it be a loop? Is there any way to exclude traffic to avoid loop?

Thanks

Ankit

I have this problem too.
0 votes
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
ankit_parikh Tue, 02/13/2007 - 18:34

common guys

Am I doing something wrong here?

No one replies to my posts. I had the same experience with the previous one.

Is this not the right forum for this query???

Ankit

Actions

This Discussion