Compliance Check with RME

Unanswered Question

I'm trying to use RME compliance check but it doesn't seem to work correctly.

If I define a template like this

Name: Global SubMode: Yes isPrerequisite: No

Ordered : No Prerequisite-Commandset : none Parent: none

IP SLA 6

+ frequency 500

All my devices are always compliant even when it is not the case.

If I change frequency 500 with 600 for example, they are still all compliant.

It is like this template doesn't do anything.

It does work if I test on sub interface like Fe0 for example.

How can I test compliance for sub-commands other than interfaces?

Thanks

I have this problem too.
0 votes
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
Joe Clarke Thu, 02/15/2007 - 12:04

This is probably because you don't have the "ip sla 6" operation configured. You could try doing this using two commandlets:

Name: SLA6 SubMode: No isPrerequisite: No

Ordered : No Prerequisite-Commandset : none Parent: none

+ ip sla 6

Name: SLA6Freq SubMode: Yes isPrerequisite: No

Ordered : No Prerequisite-Commandset : none Parent: none

ip sla 6

+ frequency 500

I've just tried the example RME template called "TemplateExample2"

Name: parent SubMode: Yes isPrerequisite: No

Ordered : No Prerequisite-Commandset : none Parent: none

policy-map V3PN-teleworker

# No commands

Name: child SubMode: Yes isPrerequisite: No

Ordered : No Prerequisite-Commandset : none Parent: parent

class VOICE

+ priority 64

I configured the router with "priority 62"

then ran the compliance test.

And the router config came back as compliant again.

kyawzawhtut Thu, 02/22/2007 - 17:41

Hi

Is yr news confirmed that LMS 3.0 is schedule to released in May?

I wish LMS can be more stable not memory intensive.

I also wish that DFM module can act intelligently like other products such as HP OV NNM, CA eHealth when tackle the fault and events.

All Hail..King Of The Network!! :D

Cheers!

Actions

This Discussion