Access Point is not able to discover in WISM

Unanswered Question
Feb 21st, 2007

Hi all,

This is regading WISM &Switch,Right now we have we have project which is running around 300 access point is running in the N/W,Day by day we are adding the new access point to N/W,But from 2 days b4 we have started facing probs adding access point to WISM,Pls find the attachmnet of switch tech-support file,whih shows the access point is connectd to Edge switch as well as VLAN Database,We have got 2 VLAN for managing the access point VLAN ID is 254&253,The access point which is belongs to 253 is able to discover the same in WISM,But the access point which is belong to 254 is not able to communicate with WISM,We tried to reset the access point ,even after we are not able to get the same in WISM also we have tried the same connecting to CORE directly,and we are able to get the discover the same in WISM.We have DHCP running in core for the access point to communicate with WISM on the first time.After that we are assiging the IP staticaly..And other application which is running in the Edge switch are working fine(IP-Tel,IPTV)

Regds

Saji K.S

Engineer-Wireless Solution

Doha-Qatar

I have this problem too.
0 votes
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
segopala Sun, 02/25/2007 - 12:21

Hi saji,

What ap model are you using ; can you send me debug lwapp output from the controller and ap

Regards

Seema

prakashj Mon, 02/26/2007 - 08:28

Hi seema,

I recoverd the solution by reducing the dhcp exclusion address from AP Management VLAN from CORE switch,It starts wroking fine,I am able to get the same in WISM.We are using 1240 AIRLAP lightweight AP and WISM ..

Thankxz

Saji k.s

Actions

This Discussion

 

 

Trending Topics - Security & Network