access point 1242ag

Unanswered Question
Mar 2nd, 2007

am Subhasis Pal working in Indian Statistical Institute, Kolkata,India as System Administrator.

We have purchased two AP-1242AG model 9 months back. one is working properly. one is getting problem after loading new ios downloaded from your website.

all (ethernet,radio and status) is showing red after a few times of power on.

When i was tring to load again ios image using mode it is not getting and all

is showing green.

What can i do to load fresh image to the ap?

I have this problem too.
0 votes
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
gmarogi Thu, 03/08/2007 - 09:42

If the AP experiences a firmware failure or a corrupt firmware image, indicated by three red LED indicators, you must reload the image from a connected TFTP server. The fopllowing document explains the process of reloiading image from tftp server using CLI.

http://cisco.com/en/US/products/hw/wireless/ps430/products_configuration_guide_chapter09186a008060710d.html#wp1048378

The same document also explains how this can be done using MODE button and GUI. Go through this document fully. This will definitely have an answer for your problem. In MODE button, first all LEDs will turn Green followed by status LED blinking green. Wait until this happens.

Actions

This Discussion

 

 

Trending Topics: Other Wireless Mobility

client could not be authenticated
Network Analysis Module (NAM) Products
Cisco 6500 nam
reason 440 driver failure
Cisco password cracker
Cisco Wireless mode