WebVPN failure

Unanswered Question
Mar 8th, 2007
User Badges:

I have set up WebVPN on an ASA, and it seems almost to work, it comes with one error though, that i can not seem to find any information about.


webvpn_auth.c:webvpn_aaa_callback[3514]

WebVPN: AAA status = (ACCEPT)

webvpn_portal.c:ewaFormSubmit_webvpn_login[1632]

webvpn_auth.c:http_webvpn_post_authentication[1153]

WebVPN: user: (netteam) authenticated.

webvpn_auth.c:http_webvpn_auth_accept[2164]

eek: no tunnel protocol!

webvpn_portal.c:ewaFormServe_webvpn_login[1564]

webvpn_portal.c:http_webvpn_kill_cookie[387]

webvpn_auth.c:webvpn_auth[341]

WebVPN: no cookie present!!


its the line starting with eek:, i have a similar setup on another ASA configured almost same (different ip's etc), but this one i can not seem to get to work.


Please Advice


Regards,

Lars Christian Andersen

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
Kamal Malhotra Thu, 03/08/2007 - 11:29
User Badges:
  • Cisco Employee,

Hi Lars,


You probably don't have the WebVPN protocol configured in the specific group policy or the DfltGrpPolicy. Try configuring it and you should not see this message any longer.


For configuring it, goto the


group-policy DfltGrpPolicy attributes


and issue the following command


vpn-tunnel-protocol webvpn



Hope this helps,


*Please rate if it helps,


Regards,


Kamal

lcandersen Fri, 03/09/2007 - 02:05
User Badges:

Hi Kamal,


I have the


vpn-tunnel-protocol IPSec l2tp-ipsec webvpn


under the group-policy DfltGrpPolicy attributes, that is why i do not understand that output, if you need more of my configuration listed please let me know what parts you need.



Regards,

Lars Christian Andersen

Actions

This Discussion