username autocommand - no more works

Unanswered Question
Apr 17th, 2007
User Badges:
  • Super Gold, 25000 points or more
  • Hall of Fame,

    Founding Member

12.4XJ, tried

username test nopassword telnet 10.30.4.5 /source vlan2


it lets me login in without password but autocommand is not executed.


Has anyone seen this also ?

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
ariela Tue, 04/17/2007 - 16:05
User Badges:
  • Silver, 250 points or more

Hello,


please try this:

username test nopassword autocommand telnet 10.30.4.5 /source vlan2


Let me know

Regards

Andrea

paolo bevilacqua Tue, 04/17/2007 - 17:00
User Badges:
  • Super Gold, 25000 points or more
  • Hall of Fame,

    Founding Member

Whoop's, that is what I have used. Mistyped copying the command above.

ariela Wed, 04/18/2007 - 07:49
User Badges:
  • Silver, 250 points or more

I need your specific release.


thanks

Andrea

paolo bevilacqua Wed, 04/18/2007 - 09:21
User Badges:
  • Super Gold, 25000 points or more
  • Hall of Fame,

    Founding Member

12.4XJ as of today is only 12.4(11)XJ1 or XJ2.

Also tried with 12.4(11)T, same result.

Does it work for you ?

ariela Wed, 04/18/2007 - 09:59
User Badges:
  • Silver, 250 points or more

well,


I've you already tried with:


username test nopassword autocommand telnet 10.30.4.5

?


Regards

Andrea

paolo bevilacqua Wed, 04/18/2007 - 10:08
User Badges:
  • Super Gold, 25000 points or more
  • Hall of Fame,

    Founding Member

Yes as it told you before ...

Without autocommand is command not valid!


Does it work for you ?

sundar.palaniappan Wed, 04/18/2007 - 10:17
User Badges:
  • Green, 3000 points or more

Paolo,


I quickly tested your setup in my lab and it works fine. I don't know if there's a 'additional blank space' or 'space missing' in your autocommand syntax. Try removing the config and reentering it.


username test nopassword

username test autocommand telnet 172.30.1.11 /source loopback123

!

!

!

!


R2#172.30.1.12

Trying 172.30.1.12 ... Open



User Access Verification


Username: test

Trying 172.30.1.11 ... Open



Password required, but none set


[Connection to 172.30.1.11 closed by foreign host]

[Connection to 172.30.1.12 closed by foreign host]


HTH


Sundar

paolo bevilacqua Wed, 04/18/2007 - 10:50
User Badges:
  • Super Gold, 25000 points or more
  • Hall of Fame,

    Founding Member

Hi Sundar, thanks for trying. Which IOS on your test router ?

Actions

This Discussion