RisPort giving problem

Unanswered Question

Hi All,

Iam using RsiPort webservice to get the RealTime Information from call manager (CCM 5.0)but i am getting ERROR cam anybody help me out iam sending my request and response here

<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>

<soap:Envelope xmlns:soap="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/"

xmlns:soapenc="http://schemas.xmlsoap.org/soap/encoding/"

xmlns:tns="http://schemas.cisco.com/ast/soap/"

xmlns:types="http://schemas.cisco.com/ast/soap/encodedTypes"

xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"

xmlns:xsd="http://www.w3.org/2001/XMLSchema">

<soap:Header>

<tns:AstHeader id="id1">

<SessionId xsi:type="xsd:string">SessionId</SessionId>

</tns:AstHeader>

</soap:Header>

<soap:Body soap:encodingStyle=\"http://schemas.xmlsoap.org/soap/encoding/\">

<tns:SelectCmDevice>

<Class xsi:type=\"tns:DeviceClass\">Phone</Class>

<Model xsi:type=\"xsd:unsignedInt\">255</Model>

</tns:SelectCmDevice>

</soap:Body>

</soap:Envelope>

Error Response is:

ERROR: Element type "soap:Envelope" must be followed by either attribute specifications, ">" or "/>".

---------------------

<SOAP-ENV:Envelope xmlns:SOAP-ENV="http://schemas.xmlsoap.org/soap/envelope/"><SOAP-ENV:Header/><SOAP-ENV:Body><SOAP-ENV:Fault><faultcode>SOAP-ENV:Cli

ent</faultcode><faultstring>Element type "soap:Envelope" must be followed by either attribute specifications, ">" or "/>".</faultstring><detail>

<axl:Error xmlns:axl="http://www.cisco.com/AXL/1.0"><axl:code>5001</axl:code><axl:message>Element type "soap:Envelope" must be followed by either attr

ibute specifications, ">" or "/>".</axl:message><request/></axl:Error></detail></SOAP-ENV:Fault></SOAP-ENV:Body></SOAP-ENV:Envelope>************

in request what is href="id1",please any body tell me what this parameter

this is majour issue for me

Thanks in advance

Regards,

Ravindra

I have this problem too.
0 votes
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
mustafanafees Mon, 06/09/2008 - 00:05

Hi Ravindra

Has your problem been solved or still? i am having the same problem...

stephan.steiner Mon, 06/16/2008 - 08:21

Check a few pages back... there's a thread started by myself asking for an example.. and the example I got works for me and I even posted another working example (both CCM5 and CCM6) which allows you to query the status of specific phones versus all of them.

Let us know if that sample works for you.

Actions

This Discussion