EM login and Corporate Directory slow to display

Unanswered Question
May 3rd, 2007

Hi,

we're using CCM 4.1(3)sr3c and now having problem where when user pressed the directory button, it take 5 to 6 second for Corporate Directory to display, and also for authentication service (Extention Mobility) login. Need your help.


Thanks in advanced.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
neesharm Thu, 05/03/2007 - 21:49

Have you tried restarting the IIS service (Go to the command prompt and type "iisreset".)



Also on the callmanager web page Go to System ----->Enterprise Parameters

Scroll down to Phone URL Parameters


Look at following parmaeter


URL Directories http:///CCMCIP/xmldirectory.asp


do you have "server name" or "IP Address" in the URL ? (Change it to IP address instead of name ) and try corporate directory again.



Also check the lmhost and hosts file ?

support02 Fri, 05/04/2007 - 01:56

i restarted the IIS service, put the IP address in URL directory parameters, lmhost and hosts file already have but still have this problem..

neesharm Fri, 05/04/2007 - 02:14

When did it started happening ?(I mean did we changed/upgrade anything recently ?)

What is phone model/models and load on which its happening ?


Also go to DC Directory and look under CCN/System Profiles ,

right click on the Hotelling Profile and check to see its pointed at the

Publisher. If its not pointed to the Pub can you tell me what its pointed to?




neesharm Sun, 05/06/2007 - 20:30

while I am looking into it further ...it will not be a bad idea to try a new phone load (prefereably the latest )on one phone and see if it makes any difference

support02 Sun, 05/06/2007 - 20:48

How to get the latest phone load?i means where to download?

johnharvey Tue, 05/08/2007 - 06:29

Hello, I resolved the problem yesterday installing a patch win-OS-Upgrade-K9.2000-4-4a-sr6.exe


I hope that this also solves your problem.



Actions

This Discussion