877W - problem

Unanswered Question
May 7th, 2007
User Badges:

Hi


i have a problem with 877w.

i have some pc's connected to the fast interfaces and dsl is up and running.

pc's can surf ( via nat on the dialer interface ).


now , on the wireless part , i configured auth (mac address) and enc + dhcp pool + nat on the dhcp pool.


i am connected with my pc to the router by wireless and got an ip , i can ping the router dot1radio ip address but not outside to the internet.

ping from the router it self - with source ip of the dot1radio address is working so NAT is good.


what am i missing ? do i need briding ?


thanks

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.

Bridging ---yes, sample config below


bridge irb

!

interface Dot11Radio0

no ip address

!

encryption mode ciphers tkip

!

ssid xxxx

authentication open

authentication key-management wpa

wpa-psk ascii 0 xxxxxxxxxxxxxxxxx

!

speed basic-1.0 basic-2.0 basic-5.5 6.0 9.0 basic-11.0 12.0 18.0 24.0 36.0 48.0 54.0

station-role root

bridge-group 1

bridge-group 1 subscriber-loop-control

bridge-group 1 spanning-disabled

bridge-group 1 block-unknown-source

no bridge-group 1 source-learning

no bridge-group 1 unicast-flooding

!

interface Vlan1

no ip address ---now in bvi1

ip tcp adjust-mss 1400

bridge-group 1

!

!

interface BVI1

description Local lan

bandwidth 10000000

ip address ---

ip directed-broadcast

ip flow ingress

ip flow egress

ip nat inside

ip virtual-reassembly

ip route-cache flow

ip tcp adjust-mss 1400

!

bridge 1 protocol ieee

bridge 1 route ip

Actions

This Discussion