Problems with Cuisa with Unity 4.2(1)

Unanswered Question
May 8th, 2007
User Badges:

I am trying to replicate our production environment in the lab and am running into problems with CuISA.

I have loaded OS finished CUSPA,extended schema on DC, and ran permissions wizard. For some reason I am

not able to execute in CUISA Run Cisoc Unity Setup Program. As I double click on it nothing happens and

in the event log nothing really shows up.I have logged in as administrator in the domain

and I have Administrator and Domain Admin rights.

Any ideas anybody before I start over again...

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
Brandon Buffin Tue, 05/08/2007 - 09:06
User Badges:
  • Purple, 4500 points or more

Do you have CSA or antivirus running? If so, stop them before trying to start the install.


Brandon

williamka Tue, 05/08/2007 - 09:12
User Badges:

Brandon


No CSA or Antivirus... its so frustrating.


thanks....


Brandon Buffin Tue, 05/08/2007 - 09:16
User Badges:
  • Purple, 4500 points or more

Any GPO policies being pushed down by the domain? I had a problem installing Unity one time that ended up being related to a script that was running at logon. You might try putting the Unity computer account in a seperate OU and blocking policy inheritance to that OU just to rule this out.


Brandon

williamka Tue, 05/08/2007 - 09:24
User Badges:

In this environment... I broke the mirror for the DC / Exchange production box and reloaded OS for the Unity boxes(Primary/backup). So I dont think there'll be GP which are being pushed back but its a good idea to try.

thanks

Actions

This Discussion