Interoperability issue between NM-1T3/E3 and SPA-4XT3/E3

Unanswered Question
May 11th, 2007

Hi, i have link problems since i replaced a 7200 with PA-E3s with a 7600 with SIP/200&SPA-4XT3/E3. The perfectly working link with 7200, never goes up/up with the SPA. Also the SPA does not recognize a hardware looping (cable). Tried 2 SPA modules. IOS is 12.2.33SRB.

State of the SPA E3:

diamond-core1# sh controllers serial 1/3/0

Serial1/3/0 - (SPA-4XT3/E3) is up

Framing is bypass, Clock Source is Line

Bandwidth limit is 34010, DSU mode 0

Data in current interval (10 seconds elapsed):

0 Line Code Violations, 0 P-bit Coding Violation

0 C-bit Coding Violation

0 P-bit Err Secs, 0 P-bit Sev Err Secs

0 Sev Err Framing Secs, 0 Unavailable Secs

10 Line Errored Secs

10 Severely Errored Line Secs

0 Far-End Errored Secs, 0 Far-End Severely Errored Secs

0 CP-bit Far-end Unavailable Secs

0 Near-end path failures, 0 Far-end path failures

0 Far-end code violations, 0 FERF Defect Secs

0 AIS Defect Secs, 0 LOS Defect Secs

config of the SPA E3:

ip address <....>

no ip redirects

load-interval 60

framing bypass

dsu bandwidth 34010

no cdp enable

NM-1T3/E3 config:

controller E3 2/0

framing bypass

interface Serial2/0

ip address <...>

dsu bandwidth 34010

no cdp enable

Thanks in advance.

I have this problem too.
0 votes
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
Paolo Bevilacqua Fri, 05/11/2007 - 06:41

hi,

I suggest you contact the TAC for this one. It is configured correctly and should work.

Try to have the reprodice at least the down on cable loopback...

Good luck.

Actions

This Discussion