877 - Move to New ISP and ADSL2

Unanswered Question
May 20th, 2007
User Badges:

Using SDM, have changed IP address of 877, ISP username / password, new static IP address and new ISP DNS server. Will not connect. CD is lit, RX & TX occasionally blink, but no connection. A netgear router connects OK, so service is active. What have I missed?

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
spremkumar Sun, 05/20/2007 - 19:56
User Badges:
  • Red, 2250 points or more

Hi Bill


If you have changed the ip address of the Cisco 877 as you have mentioned and also the static ip of the SP then i feel you should change the nat statements accordingly to allow your lan to get onto the outside world..


Thats the only missing link i am seeing out here ..


But you can do few connectivity checks from your router itself by pinging the external world and make sure that till your router things are fine..


you can also post your config here for further verifications and suggestions ..


regds


spremkumar Mon, 05/21/2007 - 05:03
User Badges:
  • Red, 2250 points or more

Hi Bill


Did u try accessing the site using the ip address ?


regds


bill.glidden Mon, 05/21/2007 - 14:35
User Badges:

Hi Spremkumar


No, I didn't. The home page in SDM showed the WAN interface was down and had no adsl connection so I assumed this meant no connection.

bill.glidden Thu, 05/24/2007 - 01:07
User Badges:

The only thing wrong with my config was that iiNet wanted PAP, not CHAP. Now resolved.

Actions

This Discussion