Wrong timestamp using CAR

Unanswered Question
May 21st, 2007
User Badges:

All my time settings are correct in CCM except for CAR. When I pull up records on individual sets the date is correct but not the time of day. Does anyone know how to fix this?(like stopping/restarting a service)Any help would be appriciated - thanks

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
neesharm Mon, 05/21/2007 - 22:27
User Badges:
  • Bronze, 100 points or more

In order to correctly understand the issue ...few questions


What is the callmanager version that you are running ...?

When did you first notice the problem ?

have you made a test call and comparing the time stamp of the call in CAR (just ot make sure )?

Have you applied DST patches recently ?

what kind of phones are you using ...I mean 7940/60/20 (with phone load )?



Here is small checklist which you can follow to make sure setting are correct


Check the following.

CDR Schedular service should be started and running

--------------------------------------------

System -> Enterprise parameter

Under the CDR Parameters section Verified these three parameter

CDR Format* = CDRs will be inserted into database.

CDR UNC Path = "\\\CDR>"

Local CDR Path* = C:\Program Files\Cisco\CallDetail

CDR Format* = CDRs will be inserted into database

------------ -----------------------------------------------------


Service -> Service Parameter

Selected the publisher and then subscriber.


Verify these service parameter in Both the publisher and subscriber.

under "system" section


CDR Enabled Flag* = "True"

CDR Log Calls with Zero Duration Flag* ="True"

------------ --------------------------------------------------------------


CDR Insert service should only be started Only on Publisher

On subscriber it should be Stopped

Application->sevicability ->tools ->service activation select the publisher.

Cisco CDR Insert activated in publisher.

----------------------------------------------------------------------------

More links


http://www.cisco.com/en/US/products/sw/voicesw/ps556/products_tech_note09186


a0080100566.shtml


CDR Analysis and Reporting



http://www.cisco.com/en/US/customer/products/sw/voicesw/ps556/products_administration_guide_chapter09186a00803f5268.html




jbarcena Tue, 05/22/2007 - 05:24
User Badges:
  • Red, 2250 points or more

What is the CCM version that you are running? Please include the SR or ES if you have.


Are you having this issue after the DST patches? take a look to the following bug:


CSCsh81417



troutslayer1971 Tue, 05/22/2007 - 06:45
User Badges:

I checked all the CDR parameters requested in the first post and every thing looked good. CCM version = 4.1(3)sr3a. Phones being used are 7940's and 60's using load P00307020400. I have made a test call and compared time stamp in CAR and it's definitely off. I first noticed the problem the other day but it could have been going on for awhile. It could be DST patch related and maybe I never caught it. The CCM was patched about a month ago. In response to second post - were do I look up bug code?

thanks

TS

troutslayer1971 Tue, 05/22/2007 - 07:06
User Badges:

disregard the bug question - I found the software bug toolkit (pretty cool). The timestamp is actually 6 hours fast........

Actions

This Discussion