Can't dial route point

Unanswered Question
Jun 6th, 2007

I am running CM version 4.2

I have installed IP communicator. for some reason I can't dial any route points into my ipcc. I have set up 3 other IP communicators exactly the same and they work fine. I just get a busy tone when trying to dial the RP. any ideas?

I have this problem too.
0 votes
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
lpezj Wed, 06/06/2007 - 01:40


Have you checked the Decive Pool, Partitions and Calling Search Spaces associations in that new IP Communicator?

Hope this helps,

Juan Luis

mymite060708 Wed, 06/06/2007 - 02:09

yep checked all these things. Could it be anything on my laptop causing this as I now can't dial any route point on any of my clusters - this was working 2 days ok and nothing has changed

Zin.Karzazi Wed, 06/06/2007 - 02:43

Here is what to do:

1- Check if the CTI-RP is registred (CCM webpage)

2- Check if the JTAPI user have control of all your devices you are trying to reach.

also is this IPCC express or Enterprise? which CCM version? are all CCM services up and running (CTI..etc)?? does the user have the CTI enabled on their profile?

mymite060708 Wed, 06/06/2007 - 03:26

yep checked all that. Seen this error in CM trace

06/06/2007 11:53:51.143 CCM|ConnectionManager - wait_AuDisconnectRequest:NO ENTRY FOUND

IN TABLE,CI(16777265,16777264),dcType=1,IFCreated(0,0),PID(0-0,0-0),IFHandling(0,0),MCNode(0,0)|

shane.orr Mon, 10/29/2007 - 11:21

did you ever figure this out, i have a very simple problem.


This Discussion