LMS 2.6 don`t display the NME-16ES-1G-P

Unanswered Question
Jun 13th, 2007


I have updated the newest device-packages in my LMS 2.6. But I can not show the NME-16ES-1G-P. The installed packages for this module is the cat3750 version 7.0. In the Readme-file is listed this module.

I hope you can help me.

Thanks a lot


I have this problem too.
0 votes
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Joe Clarke Wed, 06/13/2007 - 07:49

Please provide a screenshot illustrating the problem. What version of software is running on this service module?

jspichalla Wed, 06/13/2007 - 22:31


in the Cisco View screen, I see only a "question mark" on the symbol, and when I click the symbol then I see only a black box. The software version on the Module is "c3750-ipbasek9-mz.122-35.SE.bin".



Joe Clarke Thu, 06/14/2007 - 05:52

I really need to see a screenshot. What you're describing sounds like Campus Manager, not CiscoView.

Joe Clarke Fri, 06/15/2007 - 08:04

Interesting. When we've seen this problem in the past, it's usually been with a multi-member stack, and a reload of the stack fixes the problem. The best thing to do will be to capture the CiscoView SNMP and activity tracing debug after restarting dmgtd, and re-opening this module in CiscoView. That debugging can be enabled under CiscoView > Administration > Debug Options and Display Log. But you MUST restart dmgtd first to free the cache so that a full debug log can be produced.

Then, open a TAC service request, and include that debug log. I do not have immediate access to one of these modules to do any additional testing.


This Discussion