STP CFG:... output

Unanswered Question
Jun 14th, 2007

Hi,


I have on my span debug this output:


.Jun 15 08:47:06: STP CFG: get port param unknown 0 FastEthernet3/17 9=1 rc=1

.Jun 15 08:47:06: STP CFG: found port cfg FastEthernet3/17 (436450D8)

.Jun 15 08:47:06: STP CFG: found port cfg FastEthernet3/17 (436450D8)

.Jun 15 08:47:06: STP CFG: get port param unknown 0 FastEthernet3/17 7=3 rc=1

.Jun 15 08:47:06: STP CFG: found port cfg FastEthernet3/17 (436450D8)

.Jun 15 08:47:06: STP CFG: found port cfg FastEthernet3/17 (436450D8)

.Jun 15 08:47:06: STP CFG: get port param unknown 0 FastEthernet3/17 4=3 rc=1

.Jun 15 08:47:06: STP CFG: found port cfg FastEthernet3/17 (436450D8)

.Jun 15 08:47:06: STP CFG: get port param unknown 0 FastEthernet3/17 3=3 rc=1

.Jun 15 08:47:06: STP CFG: found port cfg FastEthernet3/18 (43647150)

.Jun 15 08:47:06: STP CFG: get port param unknown 0 FastEthernet3/18 1=1 rc=0

.Jun 15 08:47:06: STP CFG: found port cfg FastEthernet3/18 (43647150)



My customer have problems with connectivity at that time.


What is it? Where is a problem?


Thanks,


Vlaho



  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
jarvar832004 Fri, 06/15/2007 - 01:47

can you let us know the switch hardware model and the debug message that delivered this output.

vjemin Fri, 06/15/2007 - 02:19

Catalyst 6500


Firmware: c6sup22-psv-mz.121-13.E4


debug spanning-tree all

daniellandry Tue, 03/24/2009 - 13:52

Hi,


Have you got a response about this trouble ?

I've got the same trouble today.

Thanks

Actions

This Discussion