Mobility Manager 1.2(4) and CCM 5.1 shared line link, outgoing port

Answered Question
Jun 20th, 2007
User Badges:

Hi,

I ve created the 2 user and cti pool, the rp but the root point still not Oregisterd on the CCM. And on the mobility the two links are Out Of Service.

Any idea about this ?

Regards

Correct Answer by Marcos Assakawa about 10 years 1 month ago

Can you enable the JTAPI auto update, so you will have the correct JTAPI version working with CCM 5.1.


  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 5 (1 ratings)
Loading.
thisisshanky Wed, 06/20/2007 - 06:13
User Badges:
  • Purple, 4500 points or more

Have you associated the cti ports with the mm_shared/mm_out user (dont remember which user - please check the documentation) ? Try restarting CTI manager service on CM server and Mobility manager service from MM server.

ntherond Wed, 06/20/2007 - 06:19
User Badges:

We have associated one user with the RP and the shared line and another user with the cti outgoing. We ve restarted MM and CCM, but the RP is not registered.


Correct Answer
Marcos Assakawa Fri, 06/22/2007 - 21:40
User Badges:
  • Cisco Employee,

Can you enable the JTAPI auto update, so you will have the correct JTAPI version working with CCM 5.1.


thisisshanky Sat, 06/23/2007 - 08:33
User Badges:
  • Purple, 4500 points or more

Good catch Marcos, That is something that was told by TAC to set me when i had similar issues.

ntherond Sun, 06/24/2007 - 08:44
User Badges:

Hi thanks fo your reply,

Could you explain me what i should enable fo the jtapi. Is there something about this in the documentation.


Regards

Nicolas

thisisshanky Sun, 06/24/2007 - 20:05
User Badges:
  • Purple, 4500 points or more

This setting can be fiound under Mobility manager system parameters.

ntherond Thu, 06/28/2007 - 05:30
User Badges:

Hi,

Thanks a lot, I ve enabled the jtapi autoupdate, and the links comes up!!


Regards

Nicolas

Actions

This Discussion