CRS Editor not finding Script Repository

Unanswered Question
Jun 26th, 2007

Hello all,

Running UCCE 4.52 with an Enhanced License with it connecting to the subscriber of a CM 5.12 cluster.

Upon running the CRS Editor 4.5(2.017) from my laptop it connects to the server fine when I log on using an account I've defined in CRS Administration as an Administrator. When I click on the open file icon and select "Script Repository" nothing happens. I have uninstalled and reinstalled the CRS Editor application to no avail. I also checked the control panel and the server says it is IN_SERVICE.

Looking at the log file on my laptop I see the following Java exception which may be the issue but I don't know what to do with it:

3571: Jun 26 19:06:35.609 PDT %MEDT-FILE_MGR-1-EXCEPTION:com.cisco.file.impl.FileRemoteException: unable to check for the existence of: \; nested exception is:

Anyone have ideas on why I cannot connect to the repository?

I have this problem too.
0 votes
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
Steven Griffin Fri, 06/29/2007 - 10:53

Opened a TAC case. They sent it to engineering. The response/fix was to install the CRS Editor in a directory without a space in the name; the default is C:\Program Files\wfavvid. When I installed the CRS Editor in the C:\wfavvid directory I could successfully access the script repository. Cisco has a bugID on this: CSCse30766. They said the fix for it is in 5.0(1) and possibly in 4.5(3) if they release a 4.5(3) version.

Actions

This Discussion