RME Sync issues with C2950-48SX .

Unanswered Question
Jul 2nd, 2007

The SystemOID is 1.3.6.1.4.1.9.1.560

The version of RME I am using 4.0.4 we verified the configs as with all other the devices we have in CiscoWorks but we get an error RCMD Sev4 RCMDDNSFail DNS hostname/IP address mismatch. 172.18.20.11(CiscoWorks) unknown to DNS.

I went in RME>Admin>System Preferences>LogLevel Settings and ran a debug against the failed devices. Attached is the log file.

I have this problem too.
0 votes
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 5 (2 ratings)
Loading.
dionjiles Mon, 07/02/2007 - 09:20

Attachment too big here is a portion of the info.

Mon Jul 02 12:48:37 EDT 2007 ],DEBUG,[Thread-3893],com.cisco.nm.rmeng.util.rmedaa.RMERepository,getAttr,160, Error getting value for: 172.26.64.42|SNMP_V3_USER_ID from system. Returning null

[ Mon Jul 02 12:48:37 EDT 2007 ],DEBUG,[Thread-3893],com.cisco.nm.rmeng.util.rmedaa.RMERepository,getAttr,116, Got value for 172.26.64.42|SNMP_V2_RO_COMM_STRING Value : ***(masked)

[ Mon Jul 02 12:48:37 EDT 2007 ],DEBUG,[Thread-3893],com.cisco.nm.rmeng.util.rmedaa.RMERepository,getAttr,148, Cache for: SNMP_V2_RW_COMM_STRING not available. Getting from System

[ Mon Jul 02 12:48:37 EDT 2007 ],DEBUG,[Thread-3893],com.cisco.nm.rmeng.util.DCRWrapperAPIs,getResultFromQuery,2826,Query: select Attribute_Val from DM_Dev_Attribute_Value where NetworkElementID = 203 AND Attribute_Id = 2

[ Mon Jul 02 12:48:37 EDT 2007 ],DEBUG,[Thread-3893],com.cisco.nm.rmeng.util.DCRWrapperAPIs,getResultFromQuery,2826,Query: select Attribute_Val from DM_Dev_Attribute_Value where NetworkElementID = 203 AND Attribute_Id = 1

[ Mon Jul 02 12:48:37 EDT 2007 ],DEBUG,[Thread-3893],com.cisco.nm.rmeng.util.DCRWrapperAPIs,getResultFromQuery,2826,Query: select Attribute_Val from DM_Dev_Attribute_Value where NetworkElementID = 203 AND Attribute_Id = 3

[ Mon Jul 02 12:48:37 EDT 2007 ],DEBUG,[Thread-3893],com.cisco.nm.rmeng.util.DCRWrapperAPIs,getResultFromQuery,2826,Query: select Attribute_Val from DM_Dev_Attribute_Value where NetworkElementID = 203 AND Attribute_Id = 5

[ Mon Jul 02 12:48:37 EDT 2007 ],DEBUG,[Thread-3893],com.cisco.nm.rmeng.util.DCRWrapperAPIs,getResultFromQuery,2826,Query: select Attribute_Default from DM_Dev_Attribute_Type where Attribute_Id = 2

[ Mon Jul 02 12:48:37 EDT 2007 ],DEBUG,[Thread-3893],com.cisco.nm.rmeng.util.DCRWrapperAPIs,getResultFromQuery,2826,Query: select Attribute_Default from DM_Dev_Attribute_Type where Attribute_Id = 1

[ Mon Jul 02 12:48:37 EDT 2007 ],DEBUG,[Thread-3893],com.cisco.nm.rmeng.util.DCRWrapperAPIs,getResultFromQuery,2826,Query: select Attribute_Default from DM_Dev_Attribute_Type where Attribute_Id = 3

[ Mon Jul 02 12:48:37 EDT 2007 ],DEBUG,[Thread-3893],com.cisco.nm.rmeng.util.DCRWrapperAPIs,getResultFromQuery,2826,Query: select Attribute_Default from DM_Dev_Attribute_Type where Attribute_Id = 5

[ Mon Jul 02 12:48:37 EDT 2007 ],DEBUG,[Thread-3893],com.cisco.nm.rmeng.util.DCRWrapperAPIs,getResultFromQuery,2826,Query: select Attribute_Default from DM_Dev_Attribute_Type where Attribute_Id = 9

[ Mon Jul 02 12:48:37 EDT 2007 ],DEBUG,[Thread-3893],com.cisco.nm.rmeng.util.rmedaa.RMERepository,getAllDeviceAttributes,697,SNMP timeout : 2 retries : 2 Telnet timeout : 36

[ Mon Jul 02 12:48:37 EDT 2007 ],DEBUG,[Thread-3893],com.cisco.nm.rmeng.util.rmedaa.RMERepository,fillRepository,486,Repository cache filled for : 172.26.64.42

[ Mon Jul 02 12:48:37 EDT 2007 ],DEBUG,[Thread-3893],com.cisco.nm.rmeng.util.rmedaa.RMERepository,getAttr,160, Error getting value for: 172.26.64.42|SNMP_V2_RW_COMM_STRING from system. Returning null

[ Mon Jul 02 12:48:37 EDT 2007 ],DEBUG,[Thread-3893],com.cisco.nm.rmeng.util.rmedaa.RMERepository,getAttr,116, Got value for 172.26.64.42|SNMP_TIMEOUT Value : ***(masked)

[ Mon Jul 02 12:48:37 EDT 2007 ],DEBUG,[Thread-3893],com.cisco.nm.rmeng.util.rmedaa.RMERepository,getAttr,116, Got value for 172.26.64.42|SNMP_RETRIES Value : ***(masked)

[ Mon Jul 02 12:48:37 EDT 2007 ],DEBUG,[Thread-3893],com.cisco.nm.rmeng.util.rmedaa.RMERepository,getAttr,116, Got value for 172.26.64.42|TFTP_TIMEOUT Value : ***(mask

dionjiles Mon, 07/02/2007 - 09:47

Here is the error in Archive Mgmt.

Failed to fetch config using RCP.Error Message : Permission denied. Verify RCP is enabled or not.

The selected protocol are I have configured is:

Telnet

TFTP

SSH

RCP

HTTPS

Joe Clarke Mon, 07/02/2007 - 10:02

The portion of the log above does not help. Clear out the dcmaservice.log, reproduce the problem to the ONE AFFECTED DEVICE, then attach the new log (zip it if need be).

Note: if you're really using RME 4.0, you should upgrade to at least LMS 2.5.1 with RME 4.0.4.

dionjiles Mon, 07/02/2007 - 10:26

Telnet or TFTP should be succeeding, i'm not sure why it's looking for RCP

Joe Clarke Mon, 07/02/2007 - 10:34

Then your problem is DCR credentials. It looks like you only have an SNMP RO community string configured in DCR for this device. You need to add an SNMP RW string (for TFTP) and a username, password, and enable password (for telnet).

dionjiles Mon, 07/02/2007 - 10:42

Thanks, I will let our Network Engineers in what changes are needed to be made for these devices.

Actions

This Discussion