Cannot remote static nat entries

Answered Question
Jul 10th, 2007
User Badges:

I have a 2811 running 12.4(11XJ) Adv Enterprise and I cannot remote static nat entries. I have tried a reboot, taking off the nat inside/outside interface commands. Any ideas. It is bizarre.

Correct Answer by paolo bevilacqua about 9 years 9 months ago

Likely bug CSCsg84883.

Try repeating the "no ip nat .." many times in rapid succession, a colleague of mine succeeded this way.

If still there, the only option is to save config to a file, edit out the nat command, copy file back to nvram (conf over), reboot.


hope this helps, please rate post if it does

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 5 (1 ratings)
Loading.
Correct Answer
paolo bevilacqua Tue, 07/10/2007 - 15:22
User Badges:
  • Super Gold, 25000 points or more
  • Hall of Fame,

    Founding Member

Likely bug CSCsg84883.

Try repeating the "no ip nat .." many times in rapid succession, a colleague of mine succeeded this way.

If still there, the only option is to save config to a file, edit out the nat command, copy file back to nvram (conf over), reboot.


hope this helps, please rate post if it does

sticano Wed, 07/11/2007 - 05:52
User Badges:

Entering it in many times got the job done. Thank you very much.

paolo bevilacqua Wed, 07/11/2007 - 06:28
User Badges:
  • Super Gold, 25000 points or more
  • Hall of Fame,

    Founding Member

Good to know it worked, perhaps cisco should update the bug with this brutal workaround info.


Thanks for the nice rating and good luck!

Actions

This Discussion