QOS on SIP-400

Unanswered Question
Jul 19th, 2007
User Badges:

Hi All,


We are trying to deploy the below configuration on a POS interface on SIP-400 module(7606) running the IOS image (s72033-ipservicesk9_wan-mz.122-33.SRA1.bin).


The configuration template is as below


class-map match-any <ACL1>

match access-group name <ACL1>

class-map match-any <ACL2>

match access-group name <ACL2>

!

policy-map <NAME>

class <ACL1>

police 1000000 conform-action transmit exceed-action drop

class <ACL2>

police 1000000 conform-action transmit exceed-action drop

!

ip access-list extended <ACL2>

permit icmp any any echo

ip access-list extended <ACL1>

permit icmp any host <ip-address> echo

!


interface POS3/0/0

service-policy input <Policy Name>


By the above config , the show policy-map interface pos3/0/0 doesn't show any matching or even matches in the default-class. We are not sure, what would be the reason. Kindly let us know, if we have missed something on that. I hope matching the ICMP protocol under the named ACL shouldn't be an issue. MLS QOS is been enabled.


Any help is appreciated.


Thanking You


Regards

Anantha Subramanian Natarajan

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
Pavel Bykov Sat, 07/21/2007 - 02:47
User Badges:
  • Silver, 250 points or more

You are saying that there are no matches even in class-default?


I assume you checked the traffic counters on interface POS3/0/0, and there is input traffic?


It would seem then that the map is not applied on the correct interface level. I'd create a test map with only class-default and try applying it on interfaces that might relate.


Then check with show policy-map command where the counters are increasing.


I haven't had the chance to configure 7606, so can't help you exactly. But i did many QoS policies on POS interfaces without any trouble.

Actions

This Discussion