3560 socket question

Unanswered Question
Jul 25th, 2007
User Badges:

I have a problem getting the address 68.212.76.6 socket number 10001, through to the 10.10.4.x address in this switch.


At the switch and station level I can ping the address, however I can only telnet to the port when logged into the switch, not from the 10.10.4.x station. I can also get to the address and socket from the 17.x.x.x network, withouth issue.


As you can see I have even added an access list which allows any to any inside the switch.


I would like to understand if you see anything that would stop the socket from reaching the 10.10.4.x station.


I cannot see anything however it is still not getting to the end station on the 10.10.4.x side.


Below is the config file:



Building configuration...


Current configuration : 2610 bytes

!

version 12.2

no service pad

service timestamps debug uptime

service timestamps log uptime

no service password-encryption

!

hostname test

!

enable secret 5 $1

!

no aaa new-model

ip subnet-zero

ip routing

ip name-server x.x.x.x

ip name-server x.x.x.x

ip name-server x.x.x.x

ip dhcp excluded-address 10.10.4.1

!

ip dhcp pool test-1

import all

network 10.10.4.0 255.255.255.0

default-router 10.10.4.1

!

ip dhcp-server 10.10.4.1

!

!

!

no file verify auto

spanning-tree mode pvst

spanning-tree extend system-id

!

vlan internal allocation policy ascending

!

!

interface FastEthernet0/1

switchport access vlan 2

!

interface FastEthernet0/2

switchport access vlan 2

!

interface FastEthernet0/3

switchport access vlan 2

!

interface FastEthernet0/4

switchport access vlan 2

!

interface FastEthernet0/5

switchport access vlan 2

!

interface FastEthernet0/6

switchport access vlan 2

!

interface FastEthernet0/7

switchport access vlan 2

!

interface FastEthernet0/8

switchport access vlan 2

!

interface FastEthernet0/9

switchport access vlan 2

!

interface FastEthernet0/10

switchport access vlan 2

!

interface FastEthernet0/11

switchport access vlan 2

!

interface FastEthernet0/12

switchport access vlan 2

!

interface FastEthernet0/13

switchport access vlan 2

!

interface FastEthernet0/14

switchport access vlan 2

!

interface FastEthernet0/15

switchport access vlan 2

!

interface FastEthernet0/16

switchport access vlan 2

!

interface FastEthernet0/17

switchport access vlan 2

!

interface FastEthernet0/18

switchport access vlan 2

!

interface FastEthernet0/19

switchport access vlan 2

!

interface FastEthernet0/20

switchport access vlan 2

!

interface FastEthernet0/21

switchport access vlan 2

!

interface FastEthernet0/22

switchport access vlan 2

!

interface FastEthernet0/23

switchport access vlan 2

!

interface FastEthernet0/24

switchport access vlan 2

!

interface GigabitEthernet0/1

no switchport

ip address 172.16.0.206 255.255.255.0

ip access-group 10 in

ip access-group 10 out

!

interface GigabitEthernet0/2

!

interface Vlan1

no ip address

!

interface Vlan2

ip address 10.10.4.1 255.255.255.0

ip access-group 10 in

ip access-group 10 out

!

ip default-gateway 172.16.0.1

ip classless

ip route 0.0.0.0 0.0.0.0 172.16.0.1

ip http server

!

!

access-list 10 permit any

snmp-server community public RO

snmp-server community private RW

!

control-plane

!

!

line con 0

line vty 0 4

password xxxxxxx

no login

line vty 5 15

password xxxxxxx

no login

!

!

end

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
wdrootz Tue, 07/31/2007 - 11:52
User Badges:
  • Bronze, 100 points or more

I think this problem only occurs when changing from Cisco IOS Release 12.2(18)SE to any other release. Please see your IOS Release.


Actions

This Discussion