WS-X6348-RJ-45 Card Problem

Unanswered Question
Aug 6th, 2007

I recently purchased a replacement WS-X6348-RJ-45 card for my 6509

platform. When I slide the card into the chassis the card powers up,

then after a minute or two it powers itself down. It does the same

thing if the "power enable" command is issued. The log shows only

the following output:

*Aug 6 11:06:44: %C6KPWR-SP-4-ENABLED: power to module in slot 7 set

on

*Aug 6 11:08:14: %C6KPWR-SP-4-DISABLED: power to module in slot 7 set

off (admin request)

I'm running IOS version 12.1(8b)E20 with 7 more of these same cards in

the unit functioning fine. I've tested the slot with a known good

card and it works fine. I have also moved the questionable card to

known good slot and it does the same thing. At this point I either

have a bad or incompatible card. The only reason I say incompatible

is because of the hardware rev shown when I do a "show module" is

quite a bit higher than the others as seen in the output below:

Mod Ports Card Type Model

Serial No.

--- ----- -------------------------------------- ------------------

-----------

1 2 Cat 6000 sup 1 Enhanced QoS (Active) WS-X6K-SUP1A-2GE

SAD041104EX

2 48 48 port 10/100 mb RJ45 WS-X6348-RJ-45

SAL04493Z8M

3 48 48 port 10/100 mb RJ45 WS-X6348-RJ-45

SAD04310BW9

4 48 48 port 10/100 mb RJ45 WS-X6348-RJ-45

SAD04250183

5 48 48 port 10/100 mb RJ45 WS-X6348-RJ-45

SAD041600UT

6 48 48 port 10/100 mb RJ45 WS-X6348-RJ-45

SAL04493Z8M

7 48 48 port 10/100 mb RJ45 WS-X6348-RJ-45

SAL0808UPCW

8 48 48 port 10/100 mb RJ45 WS-X6348-RJ-45

SAL0437186M

9 48 48 port 10/100 mb RJ45 WS-X6348-RJ-45

SAL04341PAV

Mod MAC addresses Hw Fw

Sw Status

--- ---------------------------------- ------ ------------

------------ -------

1 0030.9631.ebd4 to 0030.9631.ebd5 3.1 5.1(1)

6.2(2.113) Ok

2 0003.6c15.1aa0 to 0003.6c15.1acf 1.4 5.4(2)

6.2(2.113) Other

3 0002.fc62.2c10 to 0002.fc62.2c3f 1.1 5.3(1)

6.2(2.113) Ok

4 0030.b63a.cf10 to 0030.b63a.cf3f 2.1 5.4(2)

6.2(2.113) Ok

5 00d0.d3a1.9208 to 00d0.d3a1.9237 1.1 5.3(1)

6.2(2.113) Ok

6 0003.6c15.1aa0 to 0003.6c15.1acf 1.4 5.4(2)

6.2(2.113) Ok

7 000f.240b.89f4 to 000f.240b.8a23 9.0 Unknown

Unknown Other

8 0001.9756.91d0 to 0001.9756.91ff 1.4 5.4(2)

6.2(2.113) Ok

9 0002.fc1c.a178 to 0002.fc1c.a1a7 1.1 5.4(2)

6.2(2.113) Ok

Mod Sub-Module Model Serial

Hw Status

--- --------------------------- --------------- ---------------

------- -------

1 Policy Feature Card WS-F6K-PFC SAD042702D9

1.1 Ok

1 MSFC Cat6k daughterboard WS-F6K-MSFC SAD041009E0

1.4 Ok

As you can see the card in question, card 7, is on hw rev 9.0 which is

quite a bit higher than the rest. What I don't know is if this is the

problem or if I have a bad card. I haven't been able to find a

matrix saying what hw revs are supported by what software revs.

Can anyone shed some light on this for me?

Thanks,

Mike

I have this problem too.
0 votes
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 4 (1 ratings)
Loading.
Edison Ortiz Mon, 08/06/2007 - 12:16

You've done your homework. It's a faulty hardware. Call Cisco and ask for a RMA.

Actions

This Discussion