wccp v2 on a Cisco 6513 and Squid

Unanswered Question
Aug 7th, 2007
User Badges:

I have a cisco 6513 configured to use wccp v2 with a RedHat AS5 server running Squid 2.6 using L2 redirection. On the squid server I have defined the wccpv2 router and set the assignment to "mask". ON the 6513 I have applied the following commands...


ip wccp web-cache

ip wccp version 2

ip wccp web-cache redirect-list 110 group-list 10


(under the inside vlan interface I used the following command)

ip wccp web-cache redirect in


They seem to see each other judging by the debug output...


--- debug clip ---

Aug 7 20:02:12 UTC: WCCP-EVNT:S00: Here_I_Am packet from 10.184.196.241 w/bad rcv_id 00000000

Aug 7 20:02:12 UTC: WCCP-PKT:S00: Sending I_See_You packet to 10.184.196.241 w/ rcv_id 000143AE

Aug 7 20:02:17 UTC: WCCP-PKT:S00: Sending Removal_Query packet to 10.184.196.241w/ rcv_id 000143AF

Aug 7 20:02:22 UTC: WCCP-EVNT:wccp_change_router_view: S00

Aug 7 20:02:22 UTC: WCCP-EVNT:wccp_change_router_view: deallocate rtr_view (24 bytes)

Aug 7 20:02:22 UTC: WCCP-EVNT:wccp_change_router_view: allocate hash rtr_view (1560 bytes)

Aug 7 20:02:22 UTC: WCCP-EVNT:wccp_change_router_view: rtr_view_size set to 24 bytes

Aug 7 20:02:22 UTC: WCCP-EVNT:S00: Built new router view: 0 routers, 0 usable web caches, change # 000050DD

Aug 7 20:02:22 UTC: WCCP-EVNT:wccp_copy_wc_assignment_data: enter

Aug 7 20:02:22 UTC: WCCP-EVNT:wccp_copy_wc_assignment_data: allocate orig mask info (28 bytes)

Aug 7 20:02:22 UTC: WCCP-EVNT:wccp_copy_wc_assignment_data: exit

--- debug clip ---


It is not working however and the only apparent error is the "bad rcv_id" sent by the squid server.


What am I missing?


The IOS on the router is 12.2(18)SXF6 (s72033-ipservicesk9-mz.122-18.SXF6.bin)


_________________

Jason Fox

[email protected]

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 1 (1 ratings)
Loading.

Actions

This Discussion