L2L between 515 and 501 dropping

Unanswered Question
Aug 10th, 2007
User Badges:

I have a L2L connection from a 515 at the office to my 501 on my home network. I can get the connection to come up and ping every device on my home network from the office but it does not work the other way, here is what the log on the 515 tells me when I try. Any help is greatly appreciated.



Attachment: 
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
steve_steele Fri, 08/10/2007 - 13:57
User Badges:
  • Bronze, 100 points or more

The log states that...


All IPSec SA proposals found unacceptable!


So its Phase 2 thats the issue, possibly mismatched transform sets.


Steve







RyanBermel Mon, 08/13/2007 - 08:54
User Badges:

that is what i initially thought but they match perfectly. any other ideas?

klorenz Tue, 08/28/2007 - 13:33
User Badges:

Ryan,


Any luck getting this resolved? I am having almost the exact same issue. I can bring the tunnel up form one side, but not the other. once it is up, traffic passes just fine. Just wondered if you resolved this or not.

jlacis Thu, 02/18/2010 - 06:12
User Badges:

Hi !


I am sorry to repeat Your sentence but I got absolutely the same situation.

"Any luck getting this resolved?  I am having almost the exact same issue.  I can bring the tunnel up form one side, but not the other.  once it is up, traffic passes just fine.  Just wondered if you resolved this or not."


Please let me know how You solved this ...

Thanks !

Actions

This Discussion