Failover Issue

Unanswered Question

Hi

I have an issue with a pair of PIX's, I am seeing errors on the standby PIX under the stateful UDP & TCP (see below) the issue is I am unable to see what these releate to.

# sh fail

Failover On

Cable status: Normal

Failover unit Secondary

Failover LAN Interface: N/A - Serial-based failover enabled

Unit Poll frequency 5 seconds, holdtime 45 seconds

Interface Poll frequency 5 seconds, holdtime 25 seconds

Interface Policy 1

Monitored Interfaces 2 of 250 maximum

failover replication http

Version: Ours 7.2(2)22, Mate 7.2(2)22

Last Failover at: 11:12:38 GMT/BDT Aug 9 2007

This host: Secondary - Standby Ready

Active time: 0 (sec)

Interface outside (x.x.x.x): Normal

Interface inside (x.x.x.x): Normal

Other host: Primary - Active

Active time: 50560 (sec)

Interface outside (x.x.x.x): Normal

Interface inside (x.x.x.x): Normal

Stateful Failover Logical Update Statistics

Link : failover Ethernet5 (up)

Stateful Obj xmit xerr rcv rerr

General 202 0 1251 34

sys cmd 202 0 202 0

up time 0 0 0 0

RPC services 0 0 0 0

TCP conn 0 0 395 14

UDP conn 0 0 236 20

ARP tbl 0 0 410 0

Xlate_Timeout 0 0 0 0

VPN IKE upd 0 0 2 0

VPN IPSEC upd 0 0 6 0

VPN CTCP upd 0 0 0 0

VPN SDI upd 0 0 0 0

VPN DHCP upd 0 0 0 0

Logical Update Queue Information

Cur Max Total

Recv Q: 0 4 6093

Xmit Q: 0 1 202

Many thanks MJ

I have this problem too.
0 votes
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.

Actions

This Discussion