CME & analog phones

Unanswered Question
Aug 17th, 2007
User Badges:

Hey i have an ATA186 connected to a CME. From any phone you are able to call the analog phone interfacing the ATA, but the outgoing call from the ATA doesn't work. I don't hear dial tones.

any ideas?


  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
Paolo Bevilacqua Fri, 08/17/2007 - 11:56
User Badges:
  • Super Gold, 25000 points or more
  • Hall of Fame,

    Founding Member

Hi,


which FW on the ATA ?

Paolo Bevilacqua Fri, 08/17/2007 - 13:08
User Badges:
  • Super Gold, 25000 points or more
  • Hall of Fame,

    Founding Member

Hi, can you try ATA030203SCCP051201A ?


That's the latest and I use it without issues.

valides007 Mon, 08/20/2007 - 05:42
User Badges:

i uploaded ATA030203SCCP051201A, it doesn't seem working though. I'm still facing the same problem, no outgoing calls-no dial tones.

maharris Wed, 11/14/2007 - 16:02
User Badges:
  • Silver, 250 points or more

Did you ever figure this out? I have one out there behaving the same way, and I see we have the same starting load, and never get dial tone, but can receive calls on the phone, have two way audio - I just sent them to go find a plain old analog phone, because we were getting uneven results placing calls to the device with his butt set attached (sometimes gave busy when not off hook), but now I am nervous we have a bigger problem!


Mary Beth

Paolo Bevilacqua Thu, 11/15/2007 - 02:33
User Badges:
  • Super Gold, 25000 points or more
  • Hall of Fame,

    Founding Member

Hi Mary,


No dial-tone is bad, can ultimately mean defective hardware. Anticipate the unit may need replacement.

Actions

This Discussion