Br1410 connecting to 3750 Stack doesn't show up in CDP

Unanswered Question
Aug 30th, 2007

I have a situation where I have 3 pairs of Br1410s at a site and they are all connecting to Catalyst 3750s. When do a "show cdp neighbors" on the bridges I see the switches, but when I do the same command on the switches I don't see any of the bridges. I checked and CDP is enabled. I also have another site where I have Br1410s connected to Catalyst 2950s and when I do a "show cdp neighbors" on those switches I do see the bridges? Is there something wrong with cdp between Br1410s and Catalyst 3750s?

Br1410 - Version 12.3(8)JEA

Cat 3750 - Version 12.2(25)SEE3

Thanks,

Chris

I have this problem too.
0 votes
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
janf Thu, 08/30/2007 - 12:35

I have a pair of 1410s attached to stacked 3750s and both show up on the 3750 "show cdp ne" command. The 3750s version is 12.1(19)EA1c, one 1410 is 12.4(3g)JA and the other 12.2(15)JA. You may want to check the 1410 configs to make sure cdp is not disabled on either the F0 or BVI1 interfaces.

Chris Bomba Thu, 08/30/2007 - 14:14

Yeah, I double and triple checked that CDP wasn't disabled anywhere. I am going to have to maybe reboot those devices to see if anything is up with them. If there are any other suggestions please let me know.

Thanks,

Chris

Actions

This Discussion

 

 

Trending Topics: Other Wireless Mobility

client could not be authenticated
Network Analysis Module (NAM) Products
Cisco 6500 nam
reason 440 driver failure
Cisco password cracker
Cisco Wireless mode