ASA 5510 wont boot up

Unanswered Question
Aug 31st, 2007
User Badges:

Hello


My ASA 5510 wont boot up. It was working fine before I rackmounted it. Now I'm just getting the following messages repeatedly. I've tried contacting Cisco but they wont talk to us because we didn't purchase support with the device (despite the device being less that 1 year old). Please help


CISCO SYSTEMS

Embedded BIOS Version 1.0(11)2 01/25/06 13:21:26.17


Low Memory: 631 KB

High Memory: 256 MB

PCI Device Table.

Bus Dev Func VendID DevID Class Irq

00 00 00 8086 2578 Host Bridge

00 01 00 8086 2579 PCI-to-PCI Bridge

00 03 00 8086 257B PCI-to-PCI Bridge

00 1C 00 8086 25AE PCI-to-PCI Bridge

00 1D 00 8086 25A9 Serial Bus 11

00 1D 01 8086 25AA Serial Bus 10

00 1D 04 8086 25AB System

00 1D 05 8086 25AC IRQ Controller

00 1D 07 8086 25AD Serial Bus 9

00 1E 00 8086 244E PCI-to-PCI Bridge

00 1F 00 8086 25A1 ISA Bridge

00 1F 02 8086 25A3 IDE Controller 11

00 1F 03 8086 25A4 Serial Bus 5

00 1F 05 8086 25A6 Audio 5

02 01 00 8086 1075 Ethernet 11

03 01 00 177D 0003 Encrypt/Decrypt 9

03 02 00 8086 1079 Ethernet 9

03 02 01 8086 1079 Ethernet 9

03 03 00 8086 1079 Ethernet 9

03 03 01 8086 1079 Ethernet 9

04 02 00 8086 1209 Ethernet 11

04 03 00 8086 1209 Ethernet 5


Evaluating BIOS Options ...

Launch BIOS Extension to setup ROMMON


Cisco Systems ROMMON Version (1.0(11)2) #0: Thu Jan 26 10:43:08 PST 2006


Platform ASA5510


Use BREAK or ESC to interrupt boot.

Use SPACE to begin boot immediately.


Launching BootLoader...

Default configuration file contains 1 entry.


Searching / for images to boot.


No images in /

Error 15: File not found


unable to boot an image



Default configuration file contains 1 entry.


Searching / for images to boot.


No images in /

Error 15: File not found


unable to boot an image



Failsafe booting engaged.

Default configuration file contains 1 entry.


Searching / for images to boot.


No images in /

Error 15: File not found


unable to boot an image

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
purohit_810 Fri, 08/31/2007 - 06:09
User Badges:
  • Silver, 250 points or more

It passed out from interface detection..


Advice you to please check IOS is there or not?


In monitor mode give DIR command.. it will show you.

If you find an IOS at there please, Boot device by using that IOS.

Command is: boot system disk0:/asa722-k8.bin


If you are unable to get in monitor mode than..upload IOS into that and try to beet.


Regards,

Dharmesh Purohit



Rex Biesty Fri, 08/31/2007 - 06:16
User Badges:

Thanks for the reply. I eventually got Cisco to talk to me who have diagnosed it as a hardware issue and are shipping a new device out. Thanks for the help anyway.

Actions

This Discussion