WCS Problems

Unanswered Question
Sep 17th, 2007
User Badges:

I'm experiencing problems with WCS. After the installation i want to start the WCS program. An error occurs all the time:


Starting WCS

Cannot run with the current schema. Exiting.

Apache server is already stopped.

Failed to start WCS server.


Is this a known problem and what can i do with it ?


Gr.

Remco

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
vegardkjer Wed, 09/19/2007 - 02:20
User Badges:

what wcs version have you installed?

what kind of server are you installing wcs on?



mark.cronin Thu, 09/20/2007 - 07:35
User Badges:

Remco


I am getting the same error as you, I am trying to install WCS 4.1.91.0 on to a

Windows 2003 SP1 HP Blade Server

4 gigs RAM

20 gigs Harddrive


This is an extract from the wcs-0-0.log file


Can anyone help???


9/20/07 14:37:03.671 INFO[general] [10] Checking for Port 21 availability... OK

9/20/07 14:37:03.687 INFO[general] [10] Checking for Port 8456 availability... OK

9/20/07 14:37:03.687 INFO[general] [10] Checking for Port 8457 availability... OK

9/20/07 14:37:03.687 INFO[general] [10] Checking for Port 1299 availability... OK

9/20/07 14:37:03.687 INFO[general] [10] Checking for local Port 1299 availability... OK

9/20/07 14:37:03.687 INFO[general] [10] Checking for Port 6789 availability... OK

9/20/07 14:37:03.687 INFO[general] [10] Checking for local Port 6789 availability... OK

9/20/07 14:37:03.687 INFO[general] [10] Checking for UDP Port 69 availability... OK

9/20/07 14:37:03.687 INFO[general] [10] Checking for Port 8005 availability... OK

9/20/07 14:37:03.687 INFO[general] [10] Checking for UDP Port 162 availability... OK

9/20/07 14:37:03.687 INFO[general] [10] Checking for Port 8009 availability... OK

9/20/07 14:37:03.687 INFO[general] [10] Starting RMI registry on port 1299

9/20/07 14:37:04.62 INFO[general] [10] Registry started.

9/20/07 14:37:06.484 INFO[general] [10] Starting database server ...

9/20/07 14:37:09.437 INFO[general] [10] Database server is running.

9/20/07 14:37:09.984 INFO[general] [10] The database is not properly initialized.

9/20/07 14:37:09.984 ERROR[general] [10] Cannot run with the current schema. Exiting.

khalid_mahmood@... Thu, 10/25/2007 - 06:26
User Badges:

Hi,


I have the same problem running on a domain controller with version 2003 SP2. I've been told that it may be an issue with the type of server its installed on, i.e. try non-domain controller. Will try this asap and let you know.

mathewvdh Mon, 04/07/2008 - 20:25
User Badges:

Has anyone come up with a resolution for this issue yet? I am having the same issue installing on a 2003 server SP2 machine.


WCS version is 4.1 Base.

Actions

This Discussion

 

 

Trending Topics: Other Wireless Mobility

client could not be authenticated
Network Analysis Module (NAM) Products
Cisco 6500 nam
reason 440 driver failure
Cisco password cracker
Cisco Wireless mode