cm 4.09 topology map problem

Unanswered Question
Sep 20th, 2007


I installed the CM 4.09 patch which caused problems . The following TAC CSCsk08540 was identified by forum. I installed the supposed patch. After it my topology map had new links between devices. The serial bus icons is appeared between devices instead of single links.

I deleted them but they appeared again after discovery.

How can i achieve that there will be single link icon between devices?


I have this problem too.
0 votes
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 4 (1 ratings)
Martin Ermel Mon, 09/24/2007 - 05:57

as a test do the following:

open the topology map and select two devices between which the problem appears, delete these 2 devices from the map, next select a neighbour device for each of the deleted devices and run a Data Collection on them,the deleted devices should reappear


if the Data Collection will not bring the devices back, start a discovery - this should list the 2 devices then start a data collection on these new devices

will now the connections be displayed correctly?

KAROLY KOHEGYI Mon, 09/24/2007 - 06:25

hi ,

Thank for infos.

It may help but we have 400 devices and 1-2 hundred serial bus icons.

There are star topology between branches.

May be i will delete all ani databases :-(((

Why does CM draw serial bus between devices ??


KAROLY KOHEGYI Thu, 10/04/2007 - 00:17


The method what you supposed helped us .

It was not a nice method but useful.

There wa sa large, hard work to redraw, relayout nearly the all map,


This Discussion