unable to login to unity connection in CUCM 6.0 Business Edition

Unanswered Question
Sep 21st, 2007

Hi

we have installed a CUCM 6.0 Business Edition (the one with the Unity integrated). When we try to login to the Unity Connection administration the webpage just refreshed and prompt for username/password once again. If I try a different username/password i get an error saying "username or password is incorrect".

Any ideas ?

I have this problem too.
0 votes
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 5 (1 ratings)
Loading.
irisrios Thu, 09/27/2007 - 07:48

Open the Exchange Administrator, open up the Example Administrator receipient, and make sure there's an associated NT account. If not, associate one with it, preferrably the Administrator or the exchange administrator account.

rasmusan1 Thu, 09/27/2007 - 11:31

ehh, this is the CUCM 6.0 Business Edition which is running on a Linux kernel - and so does the unity.

Any other advice ?

jondudding Wed, 10/10/2007 - 14:06

Did this issue get resolved? I am having the same issue right now.

jondudding Thu, 10/11/2007 - 04:49

We got it working again by deleting the Application Server (CCM AXL Integration) and then recreating it and adding all the appropriate application users.

lcfai Sun, 06/01/2008 - 20:37

Hi jondudding ,

I met the same problem. Would you help to mention your method more details. Thanks!!

jhoback Thu, 12/13/2007 - 15:01

I had the same problem and I know you got it fixed, but I wanted to mention, for other readers, that I changed the name in the Application Server in CM Admin, which caused the issue for me. My server name is UCBE-01. I changed the name for the Unity Connection server from UCBE-01.localdomain to UCBE-01.companyABC.com. When I did this I could not login. I changed back to UCBE-01.localdomain and I was able to access the admin pages.

Actions

This Discussion