SRST and CCM 5

Unanswered Question
Oct 6th, 2007
User Badges:
  • Bronze, 100 points or more

Here is a strange one. Doing a cutover from 4.x (Old server) to a Pub and Sub 5.1 system. everything works well except for srst.


the phone comes up with the active and standby as well as the srst but if i fail the WAN nothing happens. just stays at registering.


now if i put them back on the old ccm it works properly.


changes i have made are as follows:


ccm-manager config server <to new ip>



all other configs remain the same


call-manager-fallback

max-conferences 6 gain -6

transfer-system local-consult

limit-dn 7910 1

limit-dn 7940 2

limit-dn 7960 2

ip source-address <ethernet> port 2000 strict-match

max-ephones 20

max-dn 20

system message primary Main link down

dialplan-pattern 1 31.. extension-length 4 extension-pattern 31..

keepalive 10

default-destination 3160

access-code fxo 9


any ideas?

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
Chris Deren Sun, 10/07/2007 - 09:56
User Badges:
  • Super Silver, 17500 points or more
  • Hall of Fame,
  • Cisco Designated VIP,

    2017 IP Telephony, Contact Center, Unified Communications

ccm-manager config server


is for your MGCP config and does not matter here.


did you change the:

ip source-address port 2000 strict-match


Do you have the SRST referece defined on CM? Is it associated with the proper Device Pool?


Chris

a.gooding Sun, 10/07/2007 - 19:30
User Badges:
  • Bronze, 100 points or more

the ip-source address remained the same - local ethernet ip. this was there before. i have defined 4 device pools for my 4 locations and in my srst i put to use each location. i have also defined my srst reference to point to the IP i had configured on the old system. Now all phones are 7912-A. would firmware be an issue here?.

a.gooding Mon, 10/08/2007 - 11:32
User Badges:
  • Bronze, 100 points or more

Any suggestions on this one.?

Actions

This Discussion