Archive Mgmt / Unable to fetch config

Unanswered Question
Oct 12th, 2007

Hi

I'm receiving the following error while trying to fetch a config via SSH or TELNET (transport order)

*** Device Details for <DEVICE> ***

Protocol ==> Unknown / Not Applicable

CM0151 PRIMARY RUNNING Config fetch failed for <DEVICE> Cause: Could not detect protocols running on the device TELNET: Failed to establish TELNET connection to 10.250.1.150 - Cause: connect timed out. Action: Check if protocol is supported by device and required device package is installed. Check device credentials. Increase timeout value, if required.CM0151 VLAN RUNNING Config fetch failed for <DEVICE> Cause: Could not detect protocols running on the device TELNET: Failed to establish TELNET connection to 10.250.1.150 - Cause: connect timed out. Action: Check if protocol is supported by device and required device package is installed. Check device credentials. Increase timeout value, if required.

I tried a packet capture, but I'm only seeing "TCP CHECKSUM INCORRECT" (for both SSH/TELNET). Any idea what I can try next?

Kind regards

Mark

I have this problem too.
0 votes
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
fieus Mon, 10/15/2007 - 07:30

Hi

this problem in RME seems to happen most of the time on 3750 stacks. Some of them do work, but I was unable to find a difference in the running configs.

I also noticed there is a 'Device Update' available for the 3750 for CiscoView which I cannot install (can this be related?) because it's size is 0 after download.

Kind regards

Mark

Actions

This Discussion