VPN lan2lan not passing traffic, VPN clients are

Unanswered Question

Hi,

I've got a VPN Conc 3000 series that is trying to establish a tunnel through to a 1760.

Both theses devices have other VPN tunnels that are working fine.

When we generate traffic the VPN tunnel comes up for 32 seconds before going down again, with no traffic going across the connection.

The remote site is using a public address range for its router and client machines.

VPN's from the client machines behind the router get through fine.

Pings from the concentrator don't get through to the remote router, however the tunnel phase 1 does seem to complete.

Im guessing that as the IP address range on the remote router is the same on its public as its internal that there is some routing conflict that is stopping traffic, can any one point me in the right direction please?

2711 10/18/2007 13:06:02.520 SEV=4 IKE/41 RPT=2188 62.177.248.65

IKE Initiator: New Phase 1, Intf 2, IKE Peer 62.177.248.65

local Proxy Address 134.239.69.0, remote Proxy Address 62.177.248.64,

SA (L2L: Random)

2714 10/18/2007 13:06:03.350 SEV=7 AUTH/12 RPT=1520

Authentication session opened: handle = 495

2715 10/18/2007 13:06:03.360 SEV=5 IKE/73 RPT=1238 62.177.248.65

Group [62.177.248.65]

Responder forcing change of IKE rekeying duration from 86400 to 1800 seconds

2717 10/18/2007 13:06:03.450 SEV=6 AUTH/41 RPT=1234 62.177.248.65

Authentication successful: handle = 495, server = Internal, group = 62.177.248.6

5

2719 10/18/2007 13:06:03.450 SEV=4 IKE/119 RPT=1187 62.177.248.65

Group [62.177.248.65]

PHASE 1 COMPLETED

2720 10/18/2007 13:06:03.450 SEV=4 AUTH/22 RPT=1157 62.177.248.65

User [62.177.248.65] Group [62.177.248.65] connected, Session Type: IPSec/LAN-to

-LAN

2722 10/18/2007 13:06:03.450 SEV=4 AUTH/84 RPT=901

LAN-to-LAN tunnel to headend device 62.177.248.65 connected

2723 10/18/2007 13:06:03.460 SEV=7 AUTH/13 RPT=1520

Authentication session closed: handle = 495

2727 10/18/2007 13:06:35.460 SEV=4 IKEDBG/97 RPT=848 62.177.248.65

Group [62.177.248.65]

QM FSM error (P2 struct &0x6b1bb88, mess id 0xa53a511d)!

2728 10/18/2007 13:06:35.470 SEV=5 IKE/194 RPT=885 62.177.248.65

Group [62.177.248.65]

Sending IKE Delete With Reason message: No Reason Provided.

2730 10/18/2007 13:06:35.470 SEV=4 AUTH/23 RPT=895 62.177.248.65

User [62.177.248.65] Group [62.177.248.65] disconnected: duration: 0:00:32

2731 10/18/2007 13:06:35.470 SEV=4 AUTH/85 RPT=895

LAN-to-LAN tunnel to headend device 62.177.248.65 disconnected: duration: 0:00:3

2

I have this problem too.
0 votes
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.

Actions

This Discussion