CCM5.1, dial from outlook

Unanswered Question
Oct 28th, 2007
User Badges:

Looks it achiving via Cisco TSP but not available the software from CCM5.1 plugin.


where can I download the Cisco TSP in CCM5.1 and related URL please to configure.


Thanks in advance,

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 3.7 (3 ratings)
Loading.
cjrchoi11 Sun, 10/28/2007 - 13:08
User Badges:

That's 'Cisco JTAPI for Windows'. Is this same as 'Cisco TSP' which available in prior CCM5.x version?


I installed the 'Cisco JTAPI for Windows' but cannot find out the list from 'Phone and Modem Options' in windows-xp control panel. I confiugred CCM IP address in JTAPI configuration which downloaded from plugin but cannot dial from outlook.


Advise please,

gogasca Sun, 10/28/2007 - 13:45
User Badges:
  • Green, 3000 points or more

Open CCM Administrator web page

Application | Plugins | Find |

Cisco Telephony Service Provider


pklos Sun, 10/28/2007 - 13:45
User Badges:
  • Silver, 250 points or more

No, JTAPI will not work with Outlook. You should install TSP - telephony service provider.


pklos Mon, 10/29/2007 - 03:06
User Badges:
  • Silver, 250 points or more

please rate helpful posts.


--

regards,

pk

I am having difficulty getting Outlook dialing working with CCM 5.1 and Outlook 2007....

On the PC running Outlook I have installed the CallmanagerTSP 5.1 and the wave driver. I have configured phone and modem properties, and restarted the PC and tsp service. PC is connected to port on back of phone.


The Cisco phone line never shows up in dialing properties on the PC (Outlook>Contacts>dial contact)...the only lines I see in line properties are IPCONF and H323,, I never see the IP Phone extension here. I also get an error

"an internal error has occurred with the phone dialer...please close and resopen".


Any help greatly appreciated, thank you,

Michael

allan.thomas Tue, 11/20/2007 - 12:23
User Badges:
  • Blue, 1500 points or more

Four aspects to check or verify:-


1. IP Phone/Device is associated with user.

2. CTI Application use is enabled.

3. Ensure that you have configured the correct username and password under the user tab within the Cisco TSP configuration.

4. CTI Manager Primary/Secondary IP address or hostname is specified. If you specify hostname, check that it can be resolved.


Regards

Allan.

hoidong73 Sat, 11/24/2007 - 23:38
User Badges:

Also i have a same problem.

You are tring to solve this problem now?


If you have solved it. Would you let me know?


Thanks

Actions

This Discussion