Cisco 2611xm and NM-32a module - HELP

Unanswered Question
Nov 13th, 2007

I have a question I'm not sure if it difficult or not. I have a NM-32a in

my 2611xm using IOS version: 2600-jk9s-mz.123-24.b. The problem is that I cannot setup the 2611xm to connect to my other cisco devices. I have read Cisco's Configuring a Terminal / Comm server (Doc ID:5466) and it has not helped me I still can't connect any of the devices. Any idea?

Access-Server(config)#do sh run

version 12.3

!

hostname Access-Server

!

boot-start-marker

boot-end-marker

!

enable secret xxx

!

memory-size iomem 10

no network-clock-participate slot 1

no network-clock-participate wic 0

no aaa new-model

ip subnet-zero

!

!

ip host Router1 2033 172.21.1.1

ip host Router2 2034 172.21.1.1

ip host Router3 2035 172.21.1.1

ip host Router4 2035 172.21.1.1

ip host Router5 2036 172.21.1.1

!

username cisco password 0 cisco

!

!

interface Loopback1

ip address 172.21.1.1 255.255.255.0

!

interface FastEthernet0/0

ip address 139.x.x.50 255.255.255.0

duplex auto

speed auto

!

line con 0

line 33 64

transport input telnet

flowcontrol hardware

line aux 0

line vty 0 4

password cisco

login

Access-Server#sh line

Tty Typ Tx/Rx A Modem Roty AccO AccI Uses Noise Overruns Int

* 0 CTY - - - - - 2 0 0/0 -

* 33 TTY 9600/9600 - - - - - 0 48 52/158 -

* 34 TTY 9600/9600 - - - - - 1 25 53/164 -

* 35 TTY 9600/9600 - - - - - 0 88 8/26 -

* 36 TTY 9600/9600 - - - - - 0 13 17/54 -

* 37 TTY 9600/9600 - - - - - 1 0 0/0 -

38 TTY 9600/9600 - - - - - 2 0 0/0 -

39 TTY 9600/9600 - - - - - 0 11 12/37 -

40 TTY 9600/9600 - - - - - 0 11 19/59 -

41 TTY 9600/9600 - - - - - 0 17 27/82 -

42 TTY 9600/9600 - - - - - 0 37 36/110 -

43 TTY 9600/9600 - - - - - 0 0 0/0 -

44 TTY 9600/9600 - - - - - 0 23 0/0 -

45 TTY 9600/9600 - - - - - 0 0 0/0 -

46 TTY 9600/9600 - - - - - 0 0 0/0 -

47 TTY 9600/9600 - - - - - 0 27 0/0 -

48 TTY 9600/9600 - - - - - 0 0 0/0 -

49 TTY 9600/9600 - - - - - 0 11 0/0 -

50 TTY 9600/9600 - - - - - 0 1 0/3 -

51 TTY 9600/9600 - - - - - 0 0 0/0 -

52 TTY 9600/9600 - - - - - 0 0 0/0 -

53 TTY 9600/9600 - - - - - 0 0 0/0 -

54 TTY 9600/9600 - - - - - 0 0 0/0 -

I have this problem too.
0 votes
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 5 (2 ratings)
Loading.
lgijssel Tue, 11/13/2007 - 22:32

Still you seem to have missed a few settings. the following must be in the config:

line 33 64

transport preferred telnet

transport input all

Please post a "sh line" for one of the lines on the NM32A.

regards,

Leo

network27 Sat, 11/17/2007 - 10:57

thanks lgijssel,

it works.

However, I cant ssh to the router remotely. Please advise

Actions

This Discussion