Outbound calls through PRI gateway drop

Unanswered Question
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
mciarfello Sat, 11/17/2007 - 21:06
User Badges:
  • Silver, 250 points or more

So the outbound calls don't go through? Or they connect, you talk for a while then drop with that error code?


Some PRI carriers have a special mechanism such as AT&Ts MEGACOM service. You need to select that service in the route pattern. Somewhere near the bottom of the route pattern screen.


Ok, I booted my lab CCM. It's called ISDN Network-Specific Facilities Information Element.


You need to choose the proper ISDN Switch type under Network Service Protocol then the appropriate Network Service. I haven't had to fill in the other fields, but you may need to depending on the service.


Thanks for your answer but unfortunately it has nothing to do with the ISDN switchtype (which by the way is correct).


Due to some problem (misconfig?), the MGCP binding doesn't seem to function properly and after every router reboot, the PRI has to be brought down, shut the MGCP service and then let the CCM do the configuration in order the PRI to work again...


Still working on it,

nikos

mciarfello Tue, 11/20/2007 - 07:37
User Badges:
  • Silver, 250 points or more

In the MGCP object on CCM, what is the IP address of the MGCP registration?


On the router, what is the IP address of the interface your MGCP bind commands point to?


I had an issue once that sounds like the one you describe. IOS bug that got fixed in a version I don't remember.

Actions

This Discussion