LMS 3.0 and IPM

Answered Question
Nov 19th, 2007
User Badges:

We had IPM running under 2.5. I see that the interface has drastically changed. I've been trying to setup a collector and a target and I keep getting a host not responding. I have tried several different sources and keep getting the same error - Source not responding.


Any ideas?

Correct Answer by Joe Clarke about 9 years 7 months ago

Default credentials have no bearing on devices already in DCR. You will need to select the device from the Device Management selector, and click Edit Credentials. Then fill in the correct credentials for that device.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 5 (1 ratings)
Loading.
Joe Clarke Mon, 11/19/2007 - 13:14
User Badges:
  • Cisco Employee,
  • Hall of Fame,

    Founding Member

Check DCR to make sure the SNMP credentials are correct for your source. IPM relies entirely on DCR now for all source devices and their credentials.

scootertgm Mon, 11/19/2007 - 14:33
User Badges:

Good call on where to start. The default credentials were blank. Must have gotten wiped out in the upgrade.


I entered the SNMP and the device credentials (The ACS user ID and Password for CW).


Still getting source not responding

Correct Answer
Joe Clarke Mon, 11/19/2007 - 15:23
User Badges:
  • Cisco Employee,
  • Hall of Fame,

    Founding Member

Default credentials have no bearing on devices already in DCR. You will need to select the device from the Device Management selector, and click Edit Credentials. Then fill in the correct credentials for that device.

Actions

This Discussion