CUAE after install I Can not access to mceadmin web page

Unanswered Question
Nov 23rd, 2007

Hi:

I install all prerequisites. I follow step by step and the exact versions and in the order the document "Prerequisites for Installation of the Cisco Unified Application Enviroment" specify. I have no problem with this.

then I install:

1) Platform Services

2) Cisco Unified Application Server

3) Cisco Unified Media Engine


In that order. I did not receive any warnings or error in the installation process.


All the prerequisites and products were installed in the same server using VMWare (XP Professional SP2 RAM 1.5GB) via VNC (not Remote Desktop).


After that, follow the "Cisco Unified Application Enviroment Administration Guide" manual. I try to access to:


http://[my ip server]/mceadmin


I' got the error:

HTTP 500 Internal Error


I check the Apache config file. I did not forget to include "C:\Program Files\Cisco Systems\Unified Application Environment\System\Apache\conf\"


I stoped and restart Apache service using net stop apache, net start apache.


I don't know what else can I check. I follow strictly the procedure specify by Cisco.

Does anyone can help me?

thank you in advance,

marcelo rocha

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
andreas.plaul Mon, 11/26/2007 - 17:38

Hello Marcelo,


I have the exact same problem. Did you found a solution?


Best regards,

Andreas Plaul

Marcelo-Rocha Tue, 11/27/2007 - 16:43

Andreas:

No, I am still standby with that issue.

I suppouse The error 500 (internal error) is produced by the Apache Server when try to execute the page PHP scripting (It can not proccess some one of the files included in the page).

If you find the solution, please, post it on this thread. I will do the same.

Perhaps it will be convenient to post this question in a more specific thread.


Regards,

marcelo


mbynum Wed, 01/09/2008 - 16:30

Did you guys ever figure out the problem? It's affecting me as well...

andreas.plaul Tue, 01/15/2008 - 00:49

No I didn't figure it out yet. Does anybody have a solution???


Best regards,

Andi

Actions

This Discussion