cme aa not functioning

Unanswered Question
Nov 23rd, 2007

Hi

I have configured my cme router for aa using the tcl script.When i dial the pilot number it just gives me a ring and then fast busy signal.I am actually playing around on my virtual router without any dsps.I am not able to hear the music on hold au file also which i have configured so does this require any dsps for operation?The configs are as below.

application

service queue flash:app-b-acd-2.1.0.0.tcl

param queue-len 15

param aa-hunt3 5021

param queue-manager-debugs 1

param aa-hunt2 5020

param number-of-hunt-grps 2

!

service aa flash:app-b-acd-aa-2.1.0.0.tcl

param operator 5002

param number-of-hunt-grps 2

paramspace english index 1

param call-retry-timer 15

paramspace english location flash:

param second-greeting-time 60

param dial-by-extension-option 1

param handoff-string aa

param welcome-prompt _bacd_welcome.au

param aa-pilot 5015

param service-name queue

!

!

dial-peer voice 10 voip

service aa

destination-pattern 5015

Flash configs

HQ#sh flash:

System CompactFlash directory:

File Length Name/status

1 496521 music-on-hold.au

2 18346 app-b-acd-2.1.0.0.ReadMe

3 24679 app-b-acd-2.1.0.0.tcl

4 33870 app-b-acd-aa-2.1.0.0.tcl

5 75650 en_bacd_allagentsbusy.au

6 83291 en_bacd_disconnect.au

7 63055 en_bacd_enter_dest.au

8 37952 en_bacd_invalidoption.au

9 496521 en_bacd_music_on_hold.au

10 123446 en_bacd_options_menu.au

11 42978 en_bacd_welcome.au

12 129476 flash/P0030702T023.bin

13 459 flash/P0030702T023.loads

14 685334 flash/P0030702T023.sb2

15 129880 flash/P0030702T023.sbn

[2442440 bytes used, 14334772 available, 16777212 total]

16384K bytes of ATA System CompactFlash (Read/Write)

The phones from which i am dialling are the phones configured on the cme router.Calls between the phones are happening fine.

Thanks in advance

I have this problem too.
0 votes
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
Paolo Bevilacqua Sat, 11/24/2007 - 12:42

Hi,

Yes B-ACD/AA requires DSP resources.

also uder your DP 10 you need to configure:

incoming called-number 5015

session target ipv4:

session protocol sipv2

Hope this helps, please rate post if it does!

ganeshraghuram Mon, 11/26/2007 - 03:22

HI

Thanks for your reply.I did configure using the configs but the results the same.I think its the lack of dsps causing the problem.Anyways would test it out on a real cme router with dsp resources.Thanks once again for your reply.

Actions

This Discussion