Dial up backup

Unanswered Question
Dec 26th, 2007


I'm attempting a dial up backup from a 1811 cisco router. From the debug it seems that the router places the call and it says on the interface that it was a successful call, but i get nothing on the other router that has to be dialed.

On the debug i see that no outgoing call have been made even that the dialer interface says that it had a successful dial attempt.

I checked this: http://www.cisco.com/warp/public/129/isdn_20602.html#problems1


Symptom: The Router does not Attempt to Dial

but none of the examples applies to my case.

Here is what the dialer debug says.

Thanks in advance for your help.

I have this problem too.
0 votes
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Richard Burts Wed, 12/26/2007 - 13:41


Working from this message in the debug output I would wonder if something is missing from your configuration:

CHAT1: no matching chat script found for 11111111111111

perhaps you could post the configuration of the router?

It might also be helpful if you would run debug isdn q931, make the call, and post the debug output.



KlediBodinaku24 Thu, 12/27/2007 - 02:06


I did not find the debug isdn q931 on the available list of commands.

My router is a cisco 1811 and has a V92 port.

Here you have attacked the router config.

Thanks again for your help.

Richard Burts Thu, 12/27/2007 - 07:17


I am surprised that you did not find debug isdn q931 in the list of commands. can you post the output of "debug isdn ?" and perhaps this will shed some light on this.

I have looked at the config that you posted. I do not see any chat script configured. I believe that the async interface needs a chat script to work.




This Discussion