routing issue 6509-e

Unanswered Question
Dec 31st, 2007
User Badges:

we are installing a 6509-e,sup720, upgrading from a 6509 sup2, moved every thing over to the new 6509-e but when we break the fiber like bewteen the two and change the route statements for the new one we are unable to connect to the internet, but as long as we maintain the fiber link to the old unit and route via it we can get out

any thoughts?


  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
ohassairi Mon, 12/31/2007 - 23:57
User Badges:
  • Silver, 250 points or more

the fiber between the 2 switches is it a L2 or a L3 link?

can you give more details (figure, IPs, new route you add...)

Richard Burts Tue, 01/01/2008 - 10:00
User Badges:
  • Super Silver, 17500 points or more
  • Hall of Fame,

    Founding Member

  • Cisco Designated VIP,

    2017 LAN, WAN

Before posting this question in this forum, Bill posted the same question in the WAN Routing and Switching forum where I have posted a response. I suggest that any further discussion of this issue be consolidated in the WAN forum.


HTH


Rick

b.swank Tue, 01/01/2008 - 13:10
User Badges:

Thank you Rick I noticed the post to the WAN fourm not sure why but as long as it helps, I'll be more careful in the future

b.swank Tue, 01/01/2008 - 13:23
User Badges:

Ohassairi, Thank you for wanting to help with this, after reading Rick's post he is correct, I did post in the WAN fourm, and he did offer some very helpful thoughts and I would like to respond to them while providing more information so if you would not mined i would like to continue this thread in the wan fourm and invite you to join there


Thank you

Bill

Actions

This Discussion