How to get a question mark (?) in a config

Answered Question
Jan 9th, 2008
User Badges:

I have inherited a CME which has the dial-peers configured as such:


dial-peer voice 9567 pots

permission orig

translation-profile incoming Office-incoming

huntstop

incoming called-number 956(7063)?(7064)?(7065)?(7075)?$

direct-inward-dial

port 0/0/0:15


I need to modify the number but haven't a clue how the original setup was done as above with the question mark in the incoming called-number line. Any ideas?


p.s

cme ver: 3.3

ios ver: 12.4(12)

let me know anything I can provide to help with the answer.

thanks in advance


Correct Answer by mpillon about 9 years 5 months ago

To get a question mark in config you need to insert Ctrl^V before the "?".

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 3.5 (2 ratings)
Loading.
Correct Answer
mpillon Wed, 01/09/2008 - 03:29
User Badges:

To get a question mark in config you need to insert Ctrl^V before the "?".

Lucky19th Wed, 01/09/2008 - 07:53
User Badges:

Thanks mpillon, it has certainly done the trick.

paolo bevilacqua Wed, 01/09/2008 - 04:08
User Badges:
  • Super Gold, 25000 points or more
  • Hall of Fame,

    Founding Member

Hi,


You can also write that pattern in a shorter form:

956(706[345])?(7075)?$


Hope this helps, please rate post if it does!

paolo bevilacqua Wed, 01/09/2008 - 11:42
User Badges:
  • Super Gold, 25000 points or more
  • Hall of Fame,

    Founding Member

Hi, not sure why the low rating for a correct information that was mean to supplement the answer to you question, anyway, good luck.

Actions

This Discussion