Tracking BSOD at login with CSA 5.2.0.238

Unanswered Question
Jan 9th, 2008

I'm trying to identify the cause of this problem and wanted to see if anyone else was experiencing this:

We are getting reports the past few weeks of users logging on in the morning and getting Stop errors and a BSOD or the machine just restarts.

Once they restart and log in all is fine.

These are fully patched XP SP2 machines with the December crop of MS updates (and I'm not ruling those out as a cause).

We use the Novell 4.9 SP2 client, Trend Micro OfficeScan 8 and a few other common apps.

It's not isolated to any particular hardware or software image.

Known:

- We recently upgraded from CSA 4.X to 5.2.0.238 (mid to late December)

- They don't all have the problem (10% is a guestimate for now)

- They don't get it every day

- The machine is on all night at a login prompt (a fresh boot doesn't get it).

I downloaded 5.2.0.245 and upgraded a few clients but haven't got enough feedback yet.

There is nothing in the event logs and the error is a generic stop error 0xC000021A.

The MC doesn't report any anomalies.

I've removed CSA from some machines and the MS updates from others to see what happens.

Just fishing for clues at this point.

Tom

I have this problem too.
0 votes
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (0 ratings)
Loading.
jsivulka Wed, 01/16/2008 - 13:29

you have to run the latest hotfix (5.2.0.245) in all the agents. if the issue continues, please disable CSA.

tsteger1 Wed, 01/16/2008 - 15:14

Sorry, that was done many times to no effect.

I have a TAC case open with Cisco on this.

I'll post the results here when I have them.

Tom

Actions

This Discussion