RME ssh config fetch fails

Answered Question
Jan 10th, 2008

Hi all,

I recently had to import 1600 devices into LMS2.6 for a new customer. ssh only is allowed. I can ssh fine from the CW server desktop using the supplied credentials. However, the ssh mgt station to device test fails straight away. SNMP is good.

Sniffing gives bad checksum result.

RME transport settings are telnet / ssh for all.

Anyone?

thanks,

Marty.

I have this problem too.
0 votes
Correct Answer by Joe Clarke about 8 years 11 months ago

You will need to enable ArchiveMgmt Service debugging and get the dcmaservice.log after reproducing the problem then.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 0 (2 ratings)
Loading.
martyyates Thu, 01/10/2008 - 17:20

Hi Joe,

Resource Manager Essentials 4.0.6 - patched on 18 Dec 2007.

Joe Clarke Thu, 01/10/2008 - 17:28

When was it downloaded? The first post had a bug in it where SSH would fail due to timeout. The image posted now has the fix.

martyyates Thu, 01/10/2008 - 17:45

Hi again,

I am running your patch Joe. Saw the previous post that resulted in the bug fix etc.

Applications and Packages installed with Resource Manager Essentials

Patches installed

Patch Name Version Install Date

No records.

Back to Top

Applications installed

Application Installed Version Installed Date

Bug Toolkit 4.0.6 18 Dec 2007, 15:25:11 NZDT

Network show Commands 4.0.6 18 Dec 2007, 15:25:15 NZDT

NetConfig Application 4.0.6 18 Dec 2007, 15:25:14 NZDT

JRM Adapter 4.0.6 18 Dec 2007, 15:25:14 NZDT

Inventory Reports 4.0.6 18 Dec 2007, 15:25:14 NZDT

SWIM repository 4.0.6 18 Dec 2007, 15:25:15 NZDT

Device Management 4.0.6 18 Dec 2007, 15:25:13 NZDT

Config Management Module 4.0.6 18 Dec 2007, 15:25:12 NZDT

Software Image Management Service 4.0.6 18 Dec 2007, 15:25:17 NZDT

Maker Checker Services 4.0.6 18 Dec 2007, 15:25:14 NZDT

Inventory Data Extraction 4.0.6 18 Dec 2007, 15:25:14 NZDT

Syslog Analyzer 4.0.6 18 Dec 2007, 15:25:17 NZDT

Syslog Collector 4.0.6 18 Dec 2007, 15:25:17 NZDT

Config Editor Application 4.0.6 18 Dec 2007, 15:25:11 NZDT

Change Audit Services 4.0.6 18 Dec 2007, 15:25:11 NZDT

Inventory Poller Functionality 4.0.6 18 Dec 2007, 15:25:13 NZDT

CCO Tools 4.0.6 18 Dec 2007, 15:25:12 NZDT

Back to Top

Packages installed

Packages Installed Version With Patch Level Installed Date

Common Config Job Services 4.0.6 18 Dec 2007, 15:25:11 NZDT

Object Grouping Service 4.0.6 18 Dec 2007, 15:25:13 NZDT

Utility API 4.0.6 18 Dec 2007, 15:25:17 NZDT

Common Incremental Device Support 4.0.6 18 Dec 2007, 15:25:15 NZDT

Inventory Collector Services 4.0.6 18 Dec 2007, 15:25:13 NZDT

Common Reporting Infrastructure 4.0.6 18 Dec 2007, 15:25:12 NZDT

Essentials Database 4.0.6 18 Dec 2007, 15:25:16 NZDT

Framework of Common Syslog Service 4.0.6 18 Dec 2007, 15:25:13 NZDT

CLI Data Extraction RME 4.0.6 18 Dec 2007, 15:25:12 NZDT

Common Command Line Framework 4.0.6 18 Dec 2007, 15:25:11 NZDT

RME Common Functionality 4.0.6 18 Dec 2007, 15:25:15 NZDT

User Interface Infrastructure 4.0.6 18 Dec 2007, 15:25:17 NZDT

Resource Manager Essentials Help 4.0.6 18 Dec 2007, 15:25:16 NZDT

Performance Tunning Tool 4.0.6 18 Dec 2007, 15:25:16 NZDT

Resource Manager Essentials 4.0.6 18 Dec 2007, 15:25:16 NZDT

Miscellaneous Functionalities 4.0.6 18 Dec 2007, 15:25:14 NZDT

Common CLI Framework 4.0.6 18 Dec 2007, 15:25:12 NZDT

Correct Answer
Joe Clarke Thu, 01/10/2008 - 21:28

You will need to enable ArchiveMgmt Service debugging and get the dcmaservice.log after reproducing the problem then.

martyyates Sun, 01/13/2008 - 20:02

Hi Joe,

looks as though my bulk import was incorrectly done. Re-ran it with tacacs enable in addition to the existing telnet user. Configs were then archived fine. Thanks for your time. ssh confirmed as in attached log.

- Marty.

Actions

This Discussion