IN archive managment I am getting this error when I have cross credintials

Unanswered Question
Jan 15th, 2008
User Badges:

"CM0060 PRIMARY RUNNING Config fetch SUCCESS for

wsd15231.netiss.intesabci.net, version number 3

archived.CM0057 VLAN RUNNING Config fetch SUCCESS, archival

failed for wsd15231.netiss.intesabci.net Cause: CM0012:

Unable to create new version on archive $1 Action: Check if

disk space is available and directory has required

permissions Action: Verify that archive exists for device. "



  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Overall Rating: 5 (1 ratings)
Loading.
Joe Clarke Tue, 01/15/2008 - 13:36
User Badges:
  • Cisco Employee,
  • Hall of Fame,

    Founding Member

Assuming akemp's suggestions check out, you are most likely hitting the bug CSCsh39475. This bug is fixed in RME 4.0.6 and RME 4.1. Once you have upgraded to a fixed version, you will need to delete then re-add the device within RME to complete the fix.

shamrockfoods Thu, 10/15/2009 - 09:19
User Badges:

Ran into this myself. In RME, do you delete devices under RME or Normal devices or does that matter? If its locked in with DCR, does that matter like it does w/ DFM?


Joe Clarke Thu, 10/15/2009 - 09:20
User Badges:
  • Cisco Employee,
  • Hall of Fame,

    Founding Member

Delete under RME > Devices > Device Management > RME Devices. As long as you do not remove it from DCR, it will not affect other LMS applications.

shamrockfoods Thu, 10/15/2009 - 09:49
User Badges:

Thanks Joe! What is the interval that RME uses where it will re-add them from DCR?

Joe Clarke Thu, 10/15/2009 - 09:56
User Badges:
  • Cisco Employee,
  • Hall of Fame,

    Founding Member

You should re-add them manually under the same interface.

Actions

This Discussion